Kjøp billett

Fredag 3. mai
Blåboksen
kl. 21:00
220.00kr

Varighet:
90 minutter

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
fusion, improvisasjon, live, prog

Nye Bølger : Amgala temple

Lyden av tre musikalske stormakter slått sammen.

Spontanitet og disiplin, improvisasjon og klarsyn blandet sammen med en ambisjon om å skape noe storslagent.

Sammensetningen av Lars Horntveth, Amund Maarud og Gard Nilssen er en våt drøm for musikkjennere. På hver sin kant har de vært definerende i norsk musikkliv, som soloartister og bandledere i et uttall sammenhenger, det være seg Jaga Jazzist, Susanne Sundfør, Todd Terje, Bushman’s Revenge eller a-ha.

Men Amgala Temple låter ikke som noen av de ovennevnte. Ikke som noe du har hørt før.  Medlemmenes interesse for nye og gamle lyder og deres gjensidige respekt for hverandres talent var sentralt i å skape dette musikalske rommet, Amgala Temple. Et sted de kunne boltre seg fritt, med ekskursjoner i nye musikalske landskaper der det som skjer, kan og bør skje.

Dette er et av de mest spennende musikalske prosjektene som har dukket opp i Norge på lang tid, og vi gleder oss voldsomt til å oppleve dem her på Bølgens fantastiske konsertanlegg. Hvor var du da Amgala Temple spilte i Larvik?

––

Bølgen Kulturhus presenterer «NYE BØLGER»

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av

Lignende arrangementer


Foajekonsert: Back in Business Band

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Foajekonsert: HumLa 2019

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

4 Larvikartister på en kveld!

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett