Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Lørdag 18. desember
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 630,- til 675,-

Varighet:
ca 2t inkl pause

Arrangør:
LLC Moscow Art Ballet Theater

Anbefales hvis du liker:
dans, julestemning

Nøtteknekkeren

I desember 2021 kommer Moscow Art Ballet Theater til Bølgen med en av verdens mest kjente balletter: «Nøtteknekkeren»!

Den magiske forestillingen forbindes ofte med jul og vinterhøytiden. Den er ikke kun en ballett, men også et juleeventyr mange holder kjært.

Det opprinnelige eventyret ble skrevet av den tyske forfatteren E.T.A. Hoffman i 1816. Nesten 50 år senere, skrev den franske forfatteren Alexandre Dumas en ny versjon av Hoffmans eventyr. Dumas sin versjon ble i 1892 gjort til en ballett med Peter Tsjajkovskijs vakre, fengende musikk og koreografi av Marius Petipa.

Siden den tid, har «Nøtteknekkeren» blitt en av verdens mest kjente balletter. Det fascinerende eventyret om lille Clara, den onde musekongen, og den modige nøtteknekkeren appellerer til både barn og voksne. Forestillingen blir årlig oppført på teater- og operascener over hele verden. Nå kommer den endelig til Bølgen Kulturhus!

Mer om Moscow Art Ballet Theater
Moscow Ballet Theater er et balletteater som turnerer både i Russland og Europa, med klassisk ballett på repertoaret. Danserne er uteksaminert fra Moscow State Academy of Choreography og Vaganova Ballet Academy i St. Petersburg.

Lignende arrangementer


Only Bones

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Svanesjøen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett