Kjøp billett

Søndag 18. desember
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 630,- til 675,-

Varighet:
ca 2t inkl pause

Arrangør:
KULTUR FOR FOLKET

Anbefales hvis du liker:
dans, julestemning

Nøtteknekkeren

Forestillingen som skulle vært avholdt 18.12. kl. 19, er nå flyttet til 18.12. 2022, kl.19.00
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene konsert.
Følg med på bolgenkulturhus.no/info/


I desember kommer Kyiv Grand Ballet med en av verdens mest kjente balletter, Nøtteknekkeren!

Den magiske forestillingen forbindes ofte med jul og juletider. Den er ikke kun en ballett, men også et juleeventyr mange holder kjært.

Det opprinnelige eventyret ble skrevet av den tyske forfatteren E.T.A. Hoffman i 1816. Nesten 50 år senere, skrev den franske forfatteren Alexandre Dumas en ny versjon av Hoffmans eventyr. Dumas sin versjon ble i 1892 gjort til en ballett med Peter Tsjajkovskijs vakre, fengende musikk og koreografi av Marius Petipa.

Siden den tid, har Nøtteknekkeren blitt en av verdens mest kjente balletter. Det fascinerende eventyret om lille Clara, den onde musekongen, og den modige Nøtteknekkeren henvende seg til til både barn og voksne. Forestillingen blir årlig oppført på teater- og operascener over hele verden.

Tour Kyiv Grand Ballet presenteres av forening Kultur for Folket for å støtte ukrainsk klassisk ballettkunst og ukrainske artister som ikke har mulighet til å opptre i hjemlandet.

Lignende arrangementer


Svanesjøen - Kyiv National Ballet

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Detektivbyrå nr. 2

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Amazing Bubble Man

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett