Kjøp billett

Lørdag 25. mai
Storsalen
kl. 18:00
Pris fra 50,- til 250,-

Varighet:
2t. inkl. pause

Arrangør:
Nanset blåseensemble

Anbefales hvis du liker:
Kvalitetsmusikk framført på høyt musikalsk nivå!

Nanset Blåseensemble: Store mestere

Klaversolist: Ståle Hebæk Ødegården

I anledning 50 års feiringen av Odd Terje Lysebo som dirigent i Nanset Blåseensemble framføres noen av musikkhistoriens viktigste komposisjoner. Odd Terje Lysebo har gjennom årene instrumentert nærmere 1000 klassiske verk for blåseensemble, og noen av de viktigste framføres her. Musikk av bl.a. Stravinsky, Bartok, og Sjostakovitsj. Alt sammen instrumentert av Odd Terje Lysebo som sammen med Nanset Blåseensemble var de første som framførte denne musikken for blåsere.

Ensemblet gleder seg stort til å framføre Shostakovitsj 2. klaverkonsert med Ståle Hebæk Ødegården som solist.

Ståle er beskrevet som en pianist med stort overskudd, glitrende teknikk og genuin musikalitet. Han har en mastergrad i utøvende klaver fra Norges Musikkhøgskole og har hatt lærere som Einar Henning Smebye, Wolfgang Plagge, Jens Harald Bratlie og Geir Henning Braaten.

Ståle var solist i Oslo konserthus første gang i 1990, han spilte med KORK i den norske finalen i «Eurovision Young Musicians» i 2000. Etter at han flyttet til Vestfold har han blant annet vært solist med Sandefjord Brass Symposium og han har startet sin egen konsertserie.

Han er en meget allsidig musiker. Som barn og ungdom spilte han også i mange år fiolin og har blant annet vært konsertmester i flere ungdomsorkestre i tillegg til å spilt i flere forskjellige band

Lignende arrangementer


Foajekonsert: HumLa 2019

Sanden Scene
Les mer...

Gratis!

Norman Krieger

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

JanOve

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett