Kjøp billett

Fredag 23. september
Sanden Scene
kl. 21:00
Pris 1000,-

Varighet:
60min. quiz

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Musikkquiz med Thomas Felberg

Bli med på en reise med sjangre og anekdoter fra Thomas Felbergs musikkfylte hode. Thomas sørger for en kveld med musikk, quiz og rockin’fun!

Thomas Felberg er en energibombe med kunnskap, humor, selvironi og meget god og dyptpløyende musikksmak. Han har en unik innlevelse og utstråling som inkluderer alle fra 3 til 100 år uansett hvilket arrangement han er på. Thomas kan varme opp ethvert kaldt rom til kokepunktet, og gjør det!

Thomas Felberg har holdt på med musikk, show og underholdning siden han var barn. Han startet i bandet WE på slutten av 80-tallet som tenåring og fikk suksess i 2004 med Spellemannpris for beste rockeband, førsteplass på VG-lista, Alarmpris, Gamleng pris og en drøss gode anmeldelser og konserter i Norge, Europa, USA og Asia. Med sitt brennende engasjement for musikk har Thomas ved siden jobbet opp en god profil som musikkformidler. De siste 7 årene har han også gjort stor suksess som musikkdommer i TV-suksessen Stjernekamp på beste sendetid lørdager på NRK1 og har også hatt stor suksess som TV-programleder i det humor-relaterte quizprogrammet Tidsbonanza.

Info
Billetten gjelder for bord inntil 6 personer.
18 årsgrense, ingen vergeordning.