Kjøp billett

Tirsdag 7. mai
Larvik Mikrobryggeri Scene
kl. 19:00
Pris fra 200,- til 250,-

Varighet:
90 min. uten pause

Arrangør:
Larvik Vinylklubb

Anbefales hvis du liker:
jazz, pop, sjangeroverskridende

Moon Hooch

Vil du både bli blåst hodet av og blåst ut på dansegulvet? Brooklyns hippeste hulemenn kommer til Larvik! En seanse uten sidestykke på blåse- og perkusjonsfronten er i emning.

Moon Hooch skapte i 2017 blåsetumulter i Oslo og Bergen med forrykende konserter som danseføtter fortsatt verker etter å ha blitt utsatt for.
Trioen startet karrieren under bakken. New York sine subway-stasjoner føler fortsatt etterdønningene fra deres opptredener som gjorde de sagnomsuste på YouTube.

To saksofonister og en perkusjonist setter hverandre på prøve med kontinuerlige solar plexus og alt som flyr videre til ytterkanten av det musikalske universet. Samtidig er soundet ispedd supersoniske lydeffekter som tar oss inn til det innerste i komforsonen og samtidig langt ut mot punktet hvor den musikalske sentrifugalkraften slutter å virke.
De er huleskapninger på sitt mest primitive til å være sjangerslynger av råeste merke. Definisjoner kollapser når de skal beskrives.

Inspirasjonen kommer fra hele jazzalfabetet, EDM, dubsteb, dance og alt av musikk som har blitt til i skogen, jungelen eller ute på gata.

Musikknyheter.no rapporterte følgende om 2017-konserten de opplevde: ”Fra de går på scenen stiger stemningen i taket, og de har ikke spilt i mange minuttene før folk begynner å danse. Det er ikke veldig ofte det skjer på jazzkonserter, men her danses det altså helt vilt.”

Denne kvelden som vil gjøre deg rytmesyk og neandertalisk! Hva mer kan vi ønske oss?

Lignende arrangementer


Foajekonsert: HumLa 2019

Sanden Scene
Les mer...

Gratis!

Stein Torleif Bjella

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Norman Krieger

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett