Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Lørdag 11. juni
Larvik Mikrobryggeri Scene
kl. 15:30
Pris 395,-

3 forestillinger
10. jun - 11. jun


Varighet:
15.30 til 22.00

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Mikrobryggeriet

Anbefales hvis du liker:
festival, konsertopplevelsen, mikrobryggeriet

Mikrobølgen - en minifestival

Mikrobølgen, som skulle vært gjennomført 4.-5. juni 2021, er grunnet situasjonen rundt Covid-19, flyttet til 10. – 11. juni 2022. Det vil være de samme artistene som spiller ved neste års festival.

Du kan beholde billetten din og bruke denne neste år. Vi kontakter alle i god tid før festivalen med info og nye billetter. Om du ikke ønsker å beholde billetten din, men heller ønsker refusjon (eks. billettavgift), ber vi om at du kontakter oss på telefon 331 72 400 eller e-post: billett@bolgenkulturhus.no.


Velkommen til stemningsfull minifestival 10.-11. juni 2022!

Mikrobryggeriet og Bølgen gir deg to dager med den gode live-stemningen. Konsertene foregår utendørs i det som kanskje er Larviks hyggeligste «bakgård»; Verksgården! Det er ulike artister hver dag, og du velger selv om du vil kjøpe dagspass for en av dagene eller om du vil komme begge dager.

Husk! Festivalpass gir rabatt på begge dager!

Pris:
Dagspass 395,- ( ink avgifter)
Todagerspass: 650,- (ink avgifter)

18-års grense.

KJØP FESTIVALPASS HER
KJØP DAGSPASS FREDAG HER
KJØP DAGSPASS LØRDAG HER

Les om smittevern nederst på siden.


PROGRAM FREDAG 10.6

17.00 Dørene åpner
18.00 Elly
19.30 Dire Desire
21.00 Lars Lillo Stenberg – solo


Elly

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid, aka Elly, utga debutalbumet «Heal My Heart» i 2011, og to år etter kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful».

I likhet med debutalbumet høstet også andreplata svært gode kritikker – så mye som seks terningkast 5 i Norge. Særlig roste kritikerne formidlingsevnen hennes. Med sin magiske tilstedeværelse på scenen gir hun noe helt eget til publikum. For den som enda ikke har opplevd Elly live; gled deg!


Dire Desire

Med Fred Ove Halvorsen i spissen vil et knippe erfarne larviksmusikere med god spredning i alder gjøre kjente Dire Straits og Mark Knopfler-låter til sine egne. Dire Straits særegne lydbilde med keyboard og gitarspill blir ivaretatt på beste måte, slik at publikum skal få en mektig «live» opplevelse med bandets mange gode låter.

Bandet består av Boss, Bjørn Jacobsen, Rune Moland, Torger Bakke, Hanna K. Pettersen, Kai Bakke og Fred Ove Halvorsen.


Lars Lillo-Stenberg

Lars Lillo-Stenberg har gjennom hele deLillos karrieren også fungert som soloartist. Lars gjør en rekke opptredener hvert år. Sett-listen varierer, men med både Prøysen og gamle norske skolesanger på repertoaret så har Lars sine konserter ofte inkludert de yngre, så vel som de eldre. Likevel er de mer spesielle og nakne fremførelsene av både kjente og ukjente deLillos sanger det som har gledet publikum aller mest. Det blir liksom ikke skikkelig sommer uten Lars Lillo- Stenberg over anlegget, derfor anser vi sommeren som offisielt åpnet denne fredagskvelden i veftsgården!


 

PROGRAM LØRDAG 11.6

15.30 Dørene åpner
16.30 Skoleband fra THVS
17.00 Siste servering
17.45 Helena Andersen
19.00 Gammel Reserve
21.00 Andreas Oxholm med band


Skoleband fra Thor Heyerdahl vgs

I Larvik utdanner vi morgendagens musikere! Derfor er vi stolte av å presentere et lite, knippe skoleband fra THVGS. Det blir mest coverlåter, men også en egenkomponert låt fra Marius Ringdal. I den siste låten opptrer Hanna Pettersen (vg2) som gitarsolist. Medvirkende: Marius Ringdal, Julian Heinzer, Jana Felipe, Petter Anvik, Julian Sletsjø, Jackie Nguyen, Vegard Eidsheim, Sara Eriksen, Mikael Zakariassen, Stine Dyreng, Janniche Gundal, Christoffer Nilsen, Petter Anvik, Alexander Næss, Benjamin Opsahl, Hanna Pettersen, Petter Anvik, Henrik Madsen, Joakim Biondi


Siste servering

«Siste servering» er et slags band. Det består av Kjetil Espeseth og Kristian Kaupang, hvor Kjetil leser sine dikt og Kristian spiller og synger sine låter. Det handler om oppbrudd, sammenbrudd, nostalgi og summere som ikke blir som vi tror. Noen ganger vakkert, noen ganger festlig og noen ganger bare altfor smertefullt gjenkjennelig.


Helena Andersen

Helena Andersen er nok en gang klar for å opptre for Larviksfolket. Låtskriveren er klar med enda flere nye sanger, egne versjoner av gamle klassikere fra 80-90-tallet, samt. coverlåter fra nyere tider. Den lokale artisten har de siste årene studert musikk og låtskriving ved LIPA-skolen i Liverpool, hvor hun har fått vokse og utvikle seg som artist og låtskriver. Musikken hennes inspireres av alt fra Ed Sheeran, Tori Kelly, til visesang av Moddi og Trygve Skaug.


Gammel Reserve

Gammel Reserve er en akustisk trio som oppsto som en følge av korona-nedstengingen i våres. Trioen består av tre brødre fra Larvik, Roger Bakke (piano, gitar, vokal), Torger Bakke (bass, vokal) og Kai Bakke (gitar, vokal), i tillegg har Boss Næss blitt fast inventar på trommer. Denne lørdagen har bandet også fått med seg Ørjan Arntsen på fiolin og mandolin. Ørjan spiller ellers i bandet Folkport, som mange kjenner fra flere konserter på Bøkekroa de siste årene. Repertoaret til Gammel Reserve består av kjente låter som ikke «alle andre» spiller, i akustiske og nettopp tilbakelente versjoner, som skreddersydd for disse dagers små og intime konserter.


Andreas Oxholm

Til alle dere som har vært på en konsert med Andreas Oxholm tidligere, denne gangen lover vi en helt ny opplevelse! Andreas ønsker å tre inn i rekkene blant de store bassistene som Sting, Mark King (Level 42) og Phil Lynott (Thin Lizzy). Hva de har til felles? Jo, de synger mens de spiller bass! Oxholm har på sitt nye album tatt sin progressive instrumentale musikk og lagt på vokal, nettopp for å gjøre musikken mer aktuell for folk flest. Med seg på scenen har han: Pål Gunnar Fiksdal, Runar Fiksdal, Sindre Sauarlia, Eirik Wiborg, Nikolai Lysnes

 


Smittevern:

På Mikrobølgen praktiserer vi gode smittevernsrutiner slik at det skal være trygt å være publikum på våre konserter. Vi forholder oss til de vurderingene og beslutningene som til enhver tid gjøres av regjeringen og lokale myndigheter, ved kommuneoverlege og kommunens beredskapsteam. Les ennå mer på våre infosider om korona.

Gjeldene regler:

  • Vask hendene dine grundig og/eller benytt deg av våre antibac-stasjoner ved ankomst og jevnlig under ditt opphold.
  • Er du syk, må du holde deg hjemme.
  • Hold minst en meter avstand til andre som ikke bor i samme husstand som deg selv

Forestillingsdager

Fredag 10. jun
kl. 17:00

Pris 395,-

Mikrobølgen // Festivalpass

Larvik Mikrobryggeri Scene
Les mer..

Fredag 10. jun
kl. 17:00

Pris 650,-

Lørdag 11. jun
kl. 15:30

Pris 395,-

Lignende arrangementer


Larvik Gitarfestival 2022

Bølgen
Les mer...

Kjøp billett