Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Torsdag 5. november
Bølgen 2
kl. 13:00
Gratis!

2 forestillinger
5. nov


Varighet:
ca 50min uten pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Mellom lys og mørke // Kimen Litteraturfestival 2020

A. Audhild Solberg har gjort stor suksess med sine ungdomsbøker, og har blant annet fått ARKs barnebokpris to ganger. Til Kimen kommer hun med grøsseren «Harpa». Audhild kan kunsten å skremme, kanskje inspirasjonen kommer fra de dype skoger i Sauland i Telemark hvor hun er fra? Med utgangspunkt i sin roman Harpa (2019) og populære filmer og tv-serier barn kjenner til, viser A. Audhild Solberg hva som gjør en historie spennende. Hun snakker også om hvordan hun får ideer til bøker, slik at publikum kan bli inspirert til å skrive selv. Audhild involverer publikum hele veien og setter av god tid til spørsmål.Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Mange av arrangementene under Kimen Litteraturfestival har gratisinngang, mens andre har billettsalg. Dette står oppgitt under det enkelte arrangement. Ledsagerbevis gjelder. Vi har kontantfritt billettsalg. Ved ledig kapasitet selges restbilletter via betalingsterminal ved inngangen til det enkelte arrangement. Vi inviterer også barnehager og skoleklasser til barneforestillingene. Det kan derfor fort bli fullsatt på disse, men ofte vil det være enkelte ledige plasser tilgjengelige. Skoler og barnehager henstilles derfor om å ta kontakt med billettsalget på Bølgen kulturhus på forhånd, om man ønsker å delta med en gruppe barn på en forestilling.

Forestillingsdager

Lignende arrangementer


Ruinenes sang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Blokk til blokk

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Når er jeg gammel nok? // Kimen Litteraturfestival 2020

Bølgen 3
Les mer...

Gratis!