Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Torsdag 26. november
Sanden Scene
kl. 19:00
Pris 100,-

Varighet:
ca 90 - 120 min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Larvik Bibliotek

Anbefales hvis du liker:
gode samtaler, litteratur

Matias Faldbakken: Golem og brennende hunder // AVLYST

Arrangementet avlyses grunnet innreiseforbud til Norge for artist som har oppholdt seg i utlandet.

Alle billettkjøpere vil bli refundert automatisk for billettprisen eks. billettavgift. Har du kjøpt billett over skranke, eller benyttet gavekort, vil vi trenge ditt kontonummer. Vennligst kontakt oss på telefon 33172400, eller send oss en mail til billett@bolgenkulturhus.no
Vi ber om forståelse for at det kan bli en stor mengde refusjoner fremover og at det dermed kan ta noe tid før hver enkelt får refundert sitt beløp.  Vi takker for tålmodighet og forståelse. Følg med på bolgenkulturhus.no/info/

Matias Faldbakken er en samtidskunstner og forfatter som har en foruroligende effekt på sitt publikum. På 2000-tallet har han markert seg med verk som har en fandenivoldsk nerve som fortsetter å sende ut signaler i ubehagelig og frydefull lang tid.

En av Faldbakkens verk har siden åpningen av Bølgen kulturhus preget utsmykkingen på utsiden. «Never touch a burning dog» har vært gjenstand for mange tolkninger og refleksjoner.

I 2019 kom romanen «Vi er fem» ut. Den har fått overstrømmende kritikker og fikk nylig P2-lytternes romanpris og er nå også nominert til Nordisk råds litteraturpris.

På starten av 2000-tallet skrev Matias Faldbakken tre bøker under pseudonymet Abo Rasul som satte begrepet skandinavisk misantropi på kartet. Titler som «The Cocka Hola Company», «Macht und Rebel» og «Unfun» satte tonen for en rekke usedvanlige utgivelser.

Etter er rekke år hvor Faldbakken hadde mer søkelys på sitt kunstnerskap, kom i 2017 boken «The Hills», som ble nominert til Brageprisen for årets beste skjønnlitterære roman.

Matias Faldbakken er sønn av forfatteren Knut Faldbakken og er utdannet billedkunstner.

Det er sjelden vare at Matias Faldbakken stiller opp og direkte møter sitt publikum. Det er derfor en unik mulighet for å nærme seg både mannen og verkene. Velkommen til en samtale om kunsten, litteraturen, livet og alt som herjer i oss.

Arrangementet er et samarbeide mellom Larvik bibliotek og Bølgen kulturhus.

Samtalen ledes av Trond Aarstad Jr.

Lignende arrangementer


Torsdagsrådet

Sanden Scene
Les mer...

Gratis!