Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Torsdag 19. november
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 180,- til 325,-

Varighet:
2 timer inkl. pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Kongelige norske marines musikkorps

Anbefales hvis du liker:
jazz, korps, pop

Marinemusikkens jubileumskonsert med Jannike Kruse og Ole Edvard Antonsen

Kongelige norske marines musikkorps feirer sitt 200-årsjubileum med en storslått Jubiluemskonsert på Bølgen kulturhus. Bli med på en musikalsk reise gjennom avdelingens historie der du både får høre musikk fra korpsets barndom til moderne slagere, og et helt nyskrevet verk skrevet spesielt for anledningen.

Med på konserten har Marinemusikken med seg to solister som har opptrådt mye med korpset de siste åra, den fantastiske sangeren Jannike Kruse og den verdenskjente trompetisten Ole Edvard Antonsen.

Programmet på konserten er akkurat slik du forventer at det er på en jubileumskonsert. I tillegg til at du får høre musikken du elsker at korpset spiller får du høre noe du ikke har hørt før. Det blir både korpsmusikk, klassisk musikk og fengende jazz- og poplåter.

Korpsets tidligere sjefsdirigent Leif Arne Pedersen og Forsvarets musikks komponist og arrangør Lars Erik Gudim deler på oppdraget med å lede korpset denne kvelden. Begge har bidratt mye til at Marinemusikken nå ansees som et av Europas ledende militærkorps.

Jannike Kruse er en norsk sanger og skuespiller, kjent fra en rekke tv-serier, musikaler og filmer. Hun har gitt norsk stemme til et stort antall Disney- og andre tegnefilmfigurer. Hun har gitt ut plater bl.a. med Marinemusikken og hadde våren 2020 hovedrollen i oppsetningen av musikalen basert på filmen Så som i himmelen. Marinemusikkens mest strømmede låt er nettopp Jannike Kruse som synger Gabriellas sång fra denne filmen.

Ole Edvard Antonsen er en av verdens fremste trompetsolister i dag og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner. De siste årene har han opptrådt med orkestre og på festivaler verden rundt. Hans bemerkelsesverdige allsidighet som musiker, gjør at han er like mye på hjemmebane i klassisk musikk som innen pop/rock og jazz. Han har utgitt en lang rekke CDer, bl.a. ”The Golden Age the Cornet” der Marinemusikken står for akkompagnementet. På konserten får publikum høre utdrag fra CD-en  ”Landscapes” som har solgt til gull-trofé.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett