Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Lørdag 20. november
Storsalen
kl. 20:00
Pris 540,-

Varighet:
75min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
førjulsstemning, pop, sterk stemme

Maria Mena

Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena har en unik evne til å formidle et nyansert men ufiltrert spekter av følelser, både på scenen og på plate.

Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet vakkert og sårt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinn. Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre, ved å sette ord på det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men også det fine, vare og rare. Mena når oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte i tekster som «I Don’t Wanna See You With Her, «Just Hold Me», «You Are The Only One», «All This Time» og «Fuck You». Som om ikke det var nok synger hun til og med julen inn. Listetoppende og 4x platina-sertifiserte «Home For Christmas» har etablert seg som en moderne klassiker og den ble i 2019 kåret til tiårets beste julelåt av NRK P3.

I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam. Følger du Maria Mena på Instagram får du et innblikk i livet hennes, med jevnlige oppdateringer og anbefalinger, være seg om mat, musikk eller mental helse. Og du får møte den nye mannen i hennes liv, hunden Julius. Maria Mena utgir ny musikk i 2020, første singel fra hennes nye album «They Never Leave Their Wives» ventes i april, med slipp av hele albumet tidlig høst. Høsten skal brukes til å besøke 14 steder i Norge, samt noen europeiske byer. Og ettersom konsertene skjer i November, blir nok «Home For Christmas» å høre, i tillegg til hennes største hits, og flere nye låter.

Aldersgrenser
Sittekonserter Storsal: fri aldersgrense.


OBS!
Konserten som skulle vært avholdt/ vist 20.11. kl. 20.00, er nå flyttet til 2021, 20. november. kl. 20.00.
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene konsert.
Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende mulighet for refusjon.
Følg med på bolgenkulturhus.no/info/

Lignende arrangementer


Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Hvorfor det? Trond Viggo og Linn Skåber

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Små hager v/Claus Dalby

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett