Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Torsdag 5. november
Bølgen 1
kl. 12:00
Gratis!

2 forestillinger
5. nov


Varighet:
ca 50min uten pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Lyd og ulyd i Slaraffenland // Kimen Litteraturfestival 2020

I denne forestillingen har André Bjerkes «Morovers» blitt til nyskrevne komposisjoner. Musikerne Stina Moltu og Anita Kaasbøll tar publikum med til Slaraffenland, et lydlig fantasirike hvor alt er mulig og det er lov å drømme seg bort og la tankene fly. Publikum inviteres inn i en rolig musikalsk tilstand med rom til å lytte og undre seg over lydene, ordene og historiene. Musikalsk beveger det seg mellom indie-poplåter og mer eksperimentelle lydlandskaper, og publikum får også delta aktivt i lydmakeriet.Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Mange av arrangementene under Kimen Litteraturfestival har gratisinngang, mens andre har billettsalg. Dette står oppgitt under det enkelte arrangement. Ledsagerbevis gjelder. Vi har kontantfritt billettsalg. Ved ledig kapasitet selges restbilletter via betalingsterminal ved inngangen til det enkelte arrangement. Vi inviterer også barnehager og skoleklasser til barneforestillingene. Det kan derfor fort bli fullsatt på disse, men ofte vil det være enkelte ledige plasser tilgjengelige. Skoler og barnehager henstilles derfor om å ta kontakt med billettsalget på Bølgen kulturhus på forhånd, om man ønsker å delta med en gruppe barn på en forestilling.

Forestillingsdager

Lignende arrangementer


Ruinenes sang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Blokk til blokk

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Når er jeg gammel nok? // Kimen Litteraturfestival 2020

Bølgen 3
Les mer...

Gratis!