Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Lørdag 12. desember
Storsalen, unummerert
kl. 20:00
Pris 200,-

Varighet:
3t30min inkl pauser

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
lokale helter, singer/songwriter

Lokale Bølger: Singer / Songwriter Edition.

Vi lager intim stemning med flatt gulv og bord i Storsalen og inviterer til en helaften!

Trond Aarstad Jr. Innleder konsertene kl. 20.00 og det vil vare til ca. 23.00.

Lokale Bølger er Bølgen kulturhus sitt nye konsept. Her ønsker vi å presentere flere lokale artister av ulik alder og kjønn på en og samme kveld. Konseptet vil ta for seg ulike musikksjangere og i desember ønsker vi å presentere fem lokale sangere og låtskrivere.

 

Symre

Symre (18) kommer fra Morgedal i Vest-Telemark. Hun er 3. klassing ved musikklinja på Skien videregående skole, med gitar som hovedinstrument. Symre har drevet aktivt med musikk i mange år som elev i kulturskulen, og med en fot innenfor folkemusikkmiljøet. På musikklinja har hun komposisjon som valgfag, og har komponert mer og mer eget stoff de siste åra.

Jenny Myrland Johansen

Jenny Myrland Johansen er en 21 år gammel låtskriver-sanger og produsent fra Larvik, som etter et år ved pop- og produsentlinja ved Trøndertun Folkehøgskole i 2018/2019 skjønte at det er musikk hun vil drive med på fulltid. Siden da har fokuset vært rettet fullt på musikk, og for tiden studerer hun Music Business/Management på Rena. Hun har ikke landet på hvor hun helst vil befinne seg med musikken sin i det musikalske landskapet enda, men sangene hun skriver henter elementer fra både «klassissk» og mer alternativ pop, indie rock, rnb, og folk. I den musikalske prosessen er det låtskriving og vokal som har størst fokus, og tekstene hennes handler om ting hun synes det er viktig å snakke om, og hun vil gjerne at musikken hennes kan spre glede og vekke tanker hos de som lytter.

Helena Andersen

Helena har drevet med musikk og sang så lenge hun kan huske, og begynte med låtskrivingen for rundt 4-5 år siden. Hun spilte i band på Larvik Kulturskole hvor hun ble utfordret til å skrive en originallåt – etter det var hun offisielt i gang med låtskrivingen! Nå studerer Helena musikk og låtskriving i England. Hun finner stor inspirasjon i å se live-opptredener av folk som fremfører sin egen musikk – spesielt av sine medstudenter og musiker-venner i Liverpool, men også her i Larvik. Listen over artister hun ser opp til, er blant annet: Trygve Skaug, Marthe Wang, Moddi, Jarle Bernhoft, Rhys Lewis, James Arthur, Gavin DeGraw, Ed Sheeran, Beyonce, Aretha Franklin, Joni Mitchell, Michael Jackson, Prince, Stevie Wonder…

Leon Jungreuthmayer

Musikken til Leon kan falle både under sjangeren visesang og pop/folk. Tekstene er direkte og handler om relasjoner og tankevirksomhet som oppstår hos mange av oss, og som vi kjenner oss igjen i. Det er et musikalsk uttrykk som kommer fra hjertet og treffer deg i hjertet. Du blir berørt av å høre musikken og den følger med deg videre. Leon har med seg Tommy Olsen på piano.

Kristian Kaupang

Kristian Kaupang skriver og framfører sanger om oppbrudd, om hjemkomst og om forgjengeligheten vi alle deler. Han er aktuell med sitt nye kritikerroste album «I morra kjører du forbi»: «Glitrende pop-melankoli. Et sofistikert lydbilde og popmusikk med tekster som vil si deg noe. Det er så glassklart og ryddig at du får med deg absolutt hver minste lekre detalj.» — Ådne Evjen / musikknyheter.no

«Låtene bærer et klart personlig uttrykk, med tekster om tid og sårbarhet. Det låter digitalt og sprukkent på samme tid. Konklusjonen er at det vanskelige andrealbumet, oppleves som en skikkelig opptur.» — Eivind Sigurd Johansen / popklikk.no

Du finner Kristian der du strømmer musikk – og på facebook.com/kristiankaupang og instagram.com/kristiankaupang

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ila Auto

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett