Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Fredag 18. september
Blåboksen
kl. 19:00
Pris 300,-

Varighet:
ca 7t inkl pauser

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Jan Walaker

Anbefales hvis du liker:
festival, konsertopplevelsen, mange sjangere

LEX – Larvik Experimental Musicfestival

LEX er en innendørs festival hvor musikken står i fokus. Årets festival vil foregå i Blåboksen. Dette er kanskje et av Norges fineste rom for å oppleve musikk. Bookingen i 2020 bærer preg av korona-situasjonen. Kun norske band. Men navnene sier sitt – dette kan rett og slett bli sykt bra!


DOC
Anders Thorbjørnsen spiller trommer og Eivind Hope behersker tagenter. Anders er pensjonert psykolog og Evind arbeidet tidligere i helsetjenesten, derav navnet DOC. Begge er basert i Larvik. Duoen er satt sammen for LEX 2020 og kan bli mer enn helsebringende.

NO NO NOW
Bandet ble startet av Andrej Nebb og Jan Walaker i 2018. Siden debuten i Stavern Kunsthall har de spilt bl. a. på Revolver og Hærverk. Hver konsert blir unik og besetningen varierer. Lp´n Bootleg kom i forbindelse Walaker´s utstilling Punk & Porcelain i Kunsthall Grenland i januar 2020.

DEATHCRUSH
Denne kritikerroste støyrock-trioens referanser og kombinasjoner, er like brede som fanbasen, og artistene de settes sammen med. Euro Dance møter Grunge, No Wave krysset med Svart Metall, Støy og HipHop- uansett er det uhemmet, primalt, og overraskende catchy og dansbart.

«Som å bli beskutt av en pastellfarget paintball-mitraljøse eller at noen har installert et flipperspill inni hjernebarken din, det rommer eurodance, no wave, 90-talls-støyrock à la Amphetamine Reptile Records, britisk ravemusikk, fersk K-pop og dissonant black metal, i en underlig tiltrekkende og frisk salat Oslotrioen er temmelig alene om å mikse sammen.» – Audun Vinger, DAGENS NÆRINGSLIV

NEXT LIFE
Next Life er et progressivt, elektronisk- og rockebasert band ledet av gitarist og komponist Hai Nguyen Dinh. Med seg har han Tormod Christensen på bass og Anders Hangård på trommer. Det hele startet i Tønsberg i 1999. I løpet av sine lange fartstid har de spilt en rekke konserter og gitt ut div. musikk. Deres andre album, The Lost Age, mottok blant annet terningkast 5 i Dagbladet, Dagsavisen, Plan B og Tønsbergs Blad.

DJ Doktor Midnatt
Doktor Midnatt AKA Terje Thorsen er bokhandler (Tronsmo), poet og platefreak med stor affinitet for amerikansk urmusikk og no-hit wonders!

DJ Dust
Dj Dust aka Jan Tørresen er en dj-veteran i ordets rette forstand. Helt siden 80 tallet har han spilt på de beste og fleste klubbene i Oslo. Mest kjent er han som resident dj på legendariske Head On og sitt radioprogram «Dj Dust» på P3. I dag er han å høre på utesteder i Oslo som Himkok, Håndslag og Kulturhuset.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett