Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Fredag 1. oktober
Storsalen, unummerert
kl. 18:00
Pris 300,-

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Jan Walaker

Anbefales hvis du liker:
festival, ny musikk

LEX 2021

LEX – Larvik Experimental Musicfestival

LEX er en innendørs festival hvor musikken står i fokus.
Årets festival vil foregå i Storsalen.
Dette er kanskje et av Norges fineste rom for å oppleve musikk.
Bookingen i 2021 bærer preg av korona-situasjonen.
Kun norske band.
Navnene sier sitt – dette kan rett og slett bli sykt bra!


Jacob Burhöi

Jacob Burhöi er klassisk pianist og mange vil kjenne han som lærer ved Kulturskolen i Larvik.


NO NO NOW

Bandet ble startet av Andrej Nebb og Jan Walaker i 2018. Siden debuten i Stavern Kunsthall har de spilt bl. a. på Revolver og Hærverk. Bandet har nærmest blitt et husband for festivalen. Hver konsert blir unik og besetningen varierer.


DEATHCRUSH

Denne kritikerroste støyrock-trioens referanser og kombinasjoner, er like brede som fanbasen, og artistene de settes sammen med. Euro Dance møter Grunge, No Wave krysset med Svart Metall, Støy og HipHop- uansett er det uhemmet, primalt, og overraskende catchy og dansbart.

«Som å bli beskutt av en pastellfarget paintball-mitraljøse eller at noen har installert et flipperspill inni hjernebarken din, det rommer eurodance, no wave, 90-talls-støyrock à la Amphetamine Reptile Records, britisk ravemusikk, fersk K-pop og dissonant black metal, i en underlig tiltrekkende og frisk salat Oslotrioen er temmelig alene om å mikse sammen.» – Audun Vinger, DAGENS NÆRINGSLIV


Edgars

Edgards kommer fra Grenland. Der har de spilt knall hard punk med glimt i øye fra første øving. Nå tar de turen til nabobyen for å feire oss med et hinsides live set. Vi får sikkert høre noe fra LP´n Rubbel og bit som kom i 2019.


Dj Doktor Midnatt

Doktor Midnatt AKA Terje Thorsen er bokhandler (Tronsmo), poet og platefreak med stor affinitet for amerikansk urmusikk og no-hit wonders!


Dj Dust

Dj Dust aka Jan Tørresen er en dj-veteran i ordets rette forstand. Helt siden 80 tallet har han spilt på de beste og fleste klubbene i Oslo. Mest kjent er han som resident dj på legendariske Head On og sitt radioprogram «Dj Dust» på P3. I dag er han å høre på utesteder i Oslo som Himkok, Håndslag og Kulturhuset.


 

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Maria Mena

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett