Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Lørdag 3. oktober
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 360,- til 440,-

Varighet:
75min uten pause

Arrangør:
Stand Up Norge

Anbefales hvis du liker:
å le, stand-up

LATTER LIVE – på turné!

Stand Up Norge presenterer:
«LATTER LIVE – på turné!»
Med Cecilie Steinmann Neess, Jonna Støme og Vidar Hodnekvam

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen. Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at kulturhuset vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen. Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.Cecilie Steinmann Neess

Cess får alt hun tar i til å bli til gull. Hun har en liksom-klønete komisk utstråling, er musikalsk i alt hun gjør og en stor typetegner.


Jonna Støme

Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund.
Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting.


Vidar Hodnekvam

En bunnsolid standup’er som alltid leverer varene!
Vidar Hodnekvam er bergensk standup av ypperste klasse. Vitsene er gode, de kommer tett, og resultatet er at salen rister av latter.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra BØLGEN KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

Lignende arrangementer


Store gutter gråter ikke – Ørjan Burøe

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Cirkus Blunck

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Linda Eide: Oppdrag Mottro

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett