Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Søndag 18. oktober
Storsalen, unummerert
kl. 18:00
Pris fra 50,- til 350,-

Varighet:
2t inkl pause 15min

Arrangør:
Larvik Ungdoms musikkorps

Anbefales hvis du liker:
andrew lloyd webber, musikal, show

Last Night of the Proms

Konserten er en nesten tro kopi av den engelske  utgaven i Royal Albert Hall. Konserten består av 2 avdelinger hvor første avdeling består av en rekke kjente klassiske stykker fremført av LUMK og solister. Andre avdeling følger det tradisjonelle innholdet og innbefatter bl.a stykkene «Fantasy on British sea songs». «Pomp And Circumstance» og ikke minst «Auld Lang Syne» hvor bl.a. Liv leder an publikum i allsang, show og moro. Publikum oppfordres til å kle seg i «Proms-stil», med hatter, fløyter, bilhorn etc. for å få den fulle stemning i salen. Til årets utgave har vi med oss som solister: Rein Alexander (sang) og Liv Neslowe, Sang og konferansier.

Rein Alexander kjent for de fleste som en av Norges dyktigste sangere/artister. Har vært med i en rekke musikaler, musikk og norske underholdningsprogrammer. Har gitt ut en rekke album og singler og deltok også i årets Grand Prix med melodiene «One Last Time».

Liv Neslow har vært med oss på kirkekonsert og fjorårets Proms konsert. Hun er også kjent fra gruppene Spillelista og Tre på Rad. Har opptrådt i Royal Albert Hall, sunget for Prince Edward og Sir Andrew Lloyd Webber.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett