Kjøp billett

Fredag 31. januar
Sanden Scene
kl. 21:00
Pris fra 275,- til 300,-

Varighet:
90min uten pause

Arrangør:
Larvik Vinylklubb

Anbefales hvis du liker:
gode tekster, rock

Larvik Vinylklubb: Al DeLoner

Al DeLoner er en av de store låtskriverne i nyere norsk musikk. Han er mannen bak de storslåtte og ofte hjerteskjærende vakre låtene til Midnight Choir, en av de mest respekterte gruppene fra de siste tiårene. 

De senere årene har han også bygd opp en solid kultstatus som soloartist med en rekke kritikerroste utgivelser. Som soloartist har Al DeLoner blant annet opptrådt på klubber og festivaler i Tyskland, Østerrike, Frankrike og Spania.

Det siste året har han sluppet nærmere 40 nye låter, fordelt på de digitale albumene Snowdrift, Chair Without A Table, Ibrahim And The Lonely Driver og The Sheriff of Barcelona.

Høsten 2019 ble også albumet Snowdrift sluppet på vinyl, «…en musikalsk pilegrimsreise som er personlig og poetisk, plaget og potent», for å sitere Klassekampens musikkanmelder Arvid Skancke- Knutsen om Snowdrift -trilogien.

Etter DeLoners aktive turnevirksomhet med Midnight Choir og egne soloprosjekter i inn -og utland, ser vi fram til å endelig få høre ham i Larvik. Med seg på scenen har han Rikke Knudsen fra Transflgured Night.

Konserter Sanden helger: 20 år eller verge.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Melissa Horn

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

CreedenceMania 1969 m/Fortunate Sons

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett