Kjøp billett

Lørdag 8. oktober
Blåboksen
kl. 18:00
Pris 250,-

Varighet:
18 - 02

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Lille Berlin AS

Larvik Rockefestival 2022

Larvik Rockfestival sparker i gang igjen for 9. gang, og denne gangen i Larviks fantastiske kulturhus, Bølgen. Denne gang med en herlig blanding av rock, punk, hardcore, americana og indyrock.Vi er meget stolte over årets lineup, og snart klare for årets fest i Larvik.Årets band:CORIAN (Larvik)HOI IN HANOI (Larvik)PANZERLOCO (Larvik/Oslo)STATENS MENN (Tønsberg)MOTHER TRUDY (Oslo)FYTTIHÆLVETTE (Larvik)

CORIAN
Etter noen år med prioritering av andre prosjekter, bla Dead Egners og Hoi in Hanoi, er Côrian tilbake. Vestfoldbandets musikk er full av introvert energi og ligger et sted mellom post-rock, prog-rock, vanlig-rock og bra rock.
Côrian senker tempoet fra tidligere prosjekter, eksperimenterer med skeive taktarter, pene harmonier og dissonans, men beholder nerven og intensiteten fra tidligere eskapader.
Trioen ga nylig ut singelen «Billions», planlegger med dette å ta verden med frisk bris!
Côrian består av
Kjell Håkon Vallumrød
Frode Stian Maan
Thor Harald Nøstdahl

HOI IN HANOI
HOI IN HANOI fra Larvik spiller barsk Telecasterock!
Bandet har holdt det gående i fem år, og har beina godt planta et sted mellom Texas, London, Bøkeskogen og et sted langt ute på atlanteren.
I 2019 slapp de debutalbumet sitt Big Paleo, med både brask og bram i Blåboksen.
Det ryktes at oppfølgerplata «More to Life Than Time» skal dukke opp i 2022, om de da ikke er for opptatte med å spille på Larvik Rockefestival.
Hoi OUT!
Trommer: Frode Maan
Bass: Thor Harald Nøstdahl
Gitar/Vokal: Teddy Dammen.

PANZERLOCO
Bandet som i over 20 år har vært en godt gjemt hemmelighet i Oslo-miljøet har endelig fått en stabil besetning som gjør dem istand til å levere nedstemt, groovy og steinhard rock live!
2 singler kom i 2019, og 2 nye er på vei – det lukter uhemmet av King’s X ispedd litt mid-era Entombed, et fedd eller to av Black Label Society krydret med Type O Negative.
Hold på hatten, Rickster, Knutolini og Stigmeister er på saken!!

Bandet:
Rickster – Bass/vox
Knutolini – Gitar/vox
Stigmeister – bøtter og spann

STATENS MENN
Statens Menn fra Tønsberg/Nøtterøy samles igjen etter siste konsert fra Blitz-åpningen i 2009! Bandet spiller norsk hardcore med snev av metal/thrash. Noe pønka til tider.
Medlemmene har og spiller i andre band som Next Life, Akrasia, De Brisne, Blodsvar, Vingulmork, Kolokol, Apati, Knuste Ruter, Hevn , Blå Heder for å nevne noen.

Bandet består av:
Tormod Christensen
Kjetil Mikkelsen
Eirik Ravn
Tommy Otnes

MOTHER TRUDY
Mother Trudy er et Oslobasert band som så dagens lys i desember 2016. Bandet lefler med 70- og 80-talls rock, men er ikke fremmede for å dra inn enn mer moderne sound i låtene sine. Orkesteret består av Vegar Bredeli Kanck (trommer), Alex Söderstedt (bass), Henrik Antonsson (lead gitar) og Andreas Restad (rytmegitar og vokal).

FYTTIHÆLVETTE
Fyttihælvette er et fullstendig kompromissløst og hardtslående oldschool-punkrockband fra Larvik Rock City. De forteller deg hvor lista bør ligge, fullstendig uten filter, og til tider er dette en fantastisk opplevelse. Denne gjengen gjorde sin siste konsert i februar 2020, så nå snakker vi om å våkne opp fra pandemidvalen.

Gutta har spilt punkrock over hele Østlandet siden 2011, så rutine mangler det ikke på.
Samfunnskritiske, og herlig ærlig er nøkkelord. De som ikke har opplevd Fyttihælvettekonsert før, bør innfinne seg. Ta på hjelm og ørepropper!

Motto: «Har du noe du skulle ha sagt, så hold kjeft ! ! !«

Bandet:
Vokal: Idar Olsen
Gitar: Jan Carroll Henriksen
Gitar: Dan Arneson
Bass: Erik Olsen
Trommer: Cato Jensen

 

Aldersgrense 18 år.

Lignende arrangementer


Svanesjøen - Kyiv National Ballet

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Nøtteknekkeren

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett