Kjøp billett

Larvik Gitarfestival

Anbefales hvis du liker:
Larvik Gitarfestival

LARVIK GITARFESTIVAL 2019 – LGF 10 år!

For tiende år på rad arrangeres Larvik Gitarfestival og dette feires med vårt mest omfattende program noensinne. Vi henter tilbake kjente og kjære artister som har gjestet festivalen før, samtidig som det også blir mange nye navn på programmet. Tre dager til ende med konserter innen rock, jazz, klassisk, blues osv. De beste av de beste hentes til Larvik for å feire god musikk med gitaren i sentrum. Konserter, clinics, workshop, demos, stor salgsmesse for gitarer og musikkutstyr + mye mer.

Under 18?
Det er fri aldersgrense på Larvik Gitarfestival frem til 23:00 hver dag.
Viktig! Alle som er under 18 år må melde fra om dette ved innslipp, og vil få et eget bånd.

Åpningstider:
Fredag 29/3: 17:00-24:00
Lørdag 30/3: 12:00-24:00
Søndag 31/3: 12:00-16:00

3-dagerspass: 1590,-

Dagspass legges ut for salg i desember, hvis det er kapasitet.