Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Lørdag 12. desember
Galleri Bølgen
kl. 20:00
Pris 295,-

Varighet:
1 time

Arrangør:
Larvik Barokk

Anbefales hvis du liker:
julestemning, kor, trekkspill

Larvik Barokk: Julekvad

Jule- og festsanger i middelalder- og barokkstil, folketoner, feststemte viser og kanskje en og annen drikkevise.

I samarbeid med trekkspiller Kalle Moberg inviterer Early Voices til julekonsert med hovedvekt på europeisk barokk, med utvalgte kantater fra Bachs Juleoratorium, for trekkspill og fem stemmer, og også satser fra Bachs flotte Magnificat, ispedd en blanding av eldre folketoner som Det hev ei rose, Et barn er født (middelaldermel.), og også eldre sanger fra Carol-tradisjonen. Konserten består av rene a cappella-stykker, soloer, duetter, improviasjonselementer, samt instrumentalstykker av blant andre Couperin og Forqueray. Improviasjonselementer vil trekke linjer mellom de forskjellige stykkene, og mellom folkemusikken og barokken.

Early Voices er en profesjonell tidligmusikkvintett med base i Oslo som spesialiserer seg på europeisk barokk- og renessanserepertoar med nordisk klangideal. De bestående av sangerne Kristine Våge og Mari Johanne Müller (sopran), Sean Bell (kontratenor), Daniel Norum (tenor) og Peder Arnt Kløvrud (baryton). Gruppens fem sangere har en variert bakgrunn fra blant andre Det Norske Solistkor, Eric Ericssons Kammarkör, Trondheim Vokalensemble, Vocal Art, m.fl., og jobber som solister i både inn- og utland. Kvintetten har krysningspunktet mellom norsk folkemusikk og tidligmusikk som fokusområde, og jobber med en rekke forskjellige instrumentalister, så vel som a cappella.

Trekkspiller Kalle Moberg har utmerket seg som en av landets mest lovende musikere i sin generasjon. Moberg opptrer som solist og kammermusiker i sjangrene klassisk og samtidsmusikk, og også i fri improvisasjon og jazz.

Mulighet for å kjøpe et glass å drikke i Galleriets bar.

I galleriet
Kom gjerne litt før for å se utstillingen «BRUDD – The Beauty of Stoned Core Material» av Gerd Borchgrevink som har åpning denne dagen.


Besøk www.larvikbarokk.no for hele programmet!

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ila Auto

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett