Kjøp billett

Fredag 6. september
Herregården
kl. 18:00
Pris ,-

Arrangør:
Larvik Barokk

Anbefales hvis du liker:
ballett, barokk, dans, drama, historie, klassisk musikk, mytologi, opera

Larvik Barokk: Åpningsgalla: Drømmer og fabler, Orfeus og Eurydike

Festivalens åpningskonsert gjør ære på årets italienske tema med en fantastisk produksjon av miniatyropera/balletten; Orfeus og Eurydike av Antonio Scarlatti.

Den unge stjernefiolinisten Elicia Silverstein kommer tilbake til Larvik fra New York med to av sine italienske favorittsolister: Mauro Valli og Simone Vallerotonda. Sammen med Ensemble Paulus Barokk og sopranen Beate Mordal (Bergen Nasjonale Opera) skal de arrangere musikken for danserne fra Nasjonalballetten UNG og Studio Nille.

Denne eksklusive miniatyroperaballetten er skrevet av en av de største italienske mesterne på slutten av det syttende århundre, og blir her introdusert av koreograf Andreas Heise.

Historien om Orfeus og Eurydike forteller om intens og fortvilende kjærlighet. Når Eurydike dør og havner i dødsriket, reiser Orfeus dit for å hente henne. Han får lov til å ta henne med seg hjem på en betingelse: at han ikke snur seg tilbake når han forlater dødsriket, men stoler på at hun kommer like bak ham. Orfeus klarer det nesten, men ved utgangen blir han fylt av tvil og snur seg for å se om hun følger etter. Da ser han spøkelset av Eurydike bak seg, men sekunder etter forsvinner hun tilbake inn i dødsriket. Alt håp er ute. Fortvilelsen og smerten er absolutt.

Hvor langt kan kjærlighetens desperasjon drive oss?

Se mer på www.larvikbarokk.no

HVOR
HERREGÅRDEN

NÅR
06. SEPT. KL. 18.00

PRIS
300,-

Lignende arrangementer


JanOve

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Henning Kvitnes og Poul Krebs

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Magnus Grønneberg

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett