Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Onsdag 27. oktober
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 250,- til 425,-

Varighet:
1t 15min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
humor, nysirkus, show

La Galerie - Nysirkus på sitt aller beste!

Invasjon av galleriet!

Syv uredde akrobater og en heltent musiker entrer en stilren kunstutstilling og gjør den om til en eksplosjon av livsglede og farger. Med halsbrekkende stunts, nydelig dans og en stor porsjon humor blir publikum invitert inn til en fest for sansene.

Velkommen til «La Galerie»!


«…hypnotisk fortryllende» -The Scottish Sun


«… en ny vri på fysisk teater med kompleks koreografi og smittende livsglede» – British Theatre Guide

Om Machine de Cirque
Det prisvinnende kompaniet Machine de Cirque har base i Quebec, Canada. Det er et dynamisk kompani med mål om å bringe sammen de ypperste aktørene innen nysirkussjangeren, og samtidig stimulere til vekst og ny lærdom til nye utøvere. Til høsten skal kompaniet på turne til Europa med sin kritikerroste forestilling «La Galerie». Bølgen er en av få scener som vil vise forestillingen her i Norge.

Bølgen og nysirkus:
Bølgen har de siste årene satt opp flere nysirkusforestillinger til glede for et beistrert publikum. Sammen med andre kulturhus i nærområdet som Nøtterøy Kulturhus, Ibsenhuset og Drammen Teater har vi bygget opp gode samarbeid med store aktører i utlandet som gjør det mulig å hente noen av verdens beste nysirkusforestillinger til Norge. På bakgrunn av vårt samarbeide med Stora Teatern i Stockholm (Sveriges ledende scene for internasjonale nysirkusproduksjoner), så får Norge og Bølgen besøk av dette canadiske kompaniet.


lagalerie1_1500px lagalerie2_1500px lagalerie3_1500px lagalerie4_1500px lagalerie5_1500px lagalerie6_1500px lagalerie7_1500px
<
>

Lignende arrangementer


Hvorfor det? Trond Viggo og Linn Skåber

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Små hager v/Claus Dalby

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Maria Mena

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett