Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Lørdag 13. november
Storsalen
kl. 20:00
Gratis!

Varighet:
Ca 90 min uten pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Kimen: Tom Waits med Larvik Storband

Skuespiller og artist Sven Henriksen er den eneste artisten som har fått lov til å oversette Tom Waits tekster til norsk. Hvordan har han gått fram, og hvorfor har disse tekstene så stor tiltrekningskraft på oss? Da Henriksen ga ut plata Rød pust vakte det både begeistring og harme fra puristene. I første del forteller Henriksen om denne prosessen.

Andre del starter kl. 20.00. Larvik Storband har i mange år hatt et sterkt forhold til Tom Waits. De vakre melodiene og sterke tekstene gjør rennesteinspoesien, jazzen, bluesen og rocken fra Waits til et mørkt og sterkt, men vakkert univers.

Bandet har valgt låter fra hele Waits’ karriere, og satt dette sammen til en konsert der man får dypdykk ned i Tom Waits’ røykfylte verden av whisky, kvinner, religion, liv og død, lengsel og livsglede.
Guro von Germeten, «hun med det lille røde trekkspillet» er et fyrrig låtunivers med stor sans og respekt for Tom Waits.

Guro von Germeten og Trond Ytterbø skal være vokalister. Trond Ytterbø, frontmann i Notodden Bluesband har et slags «bluesy»brorskap til om Waits. Musikalsk leder er André Kassen. Sven Henriksen er gjestevokalist på Her i gata vår (In the neighborhood).

Hent gratis-billett her.Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Lignende arrangementer


The Johnny Cash Roadshow

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Kimen: Girlskate

Larvik skatehall
Les mer...

Gratis!

Kimen: Ila Auto

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett