Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Onsdag 10. november
Bølgen 1
kl. 10:00
Pris 250,-

Varighet:
4t inkl pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Kimen: Sakprosaseminar

Velkommen til Kimens sakprosaseminar! Vi inviterer til en spennende fagdag med fokus på sakprosaens praksisfelt. Primær målgruppe er bibliotekarer, litteraturformidlere og pedagoger, men alle som er interessert i sakprosa er velkommen.

Seminaravgift er kr 250 og inkluderer lunsj.

Program for dagen

10.00
Velkommen + kunstnerisk innslag av Siste Servering

10.15
Arne Vestbø: Sakprosarikets tilstand. Vestbø er sakprosaforfatter og generalsekretær i Norsk faglittær forfatter- og oversetterforening. Tidligere leder for litteraturseksjonen i Kulturrådet.

11.00
Pause

11.15
Fartein Horgar: Research til Vest-Indakvintetten. Horgars imponerende romanserie om Danmark-Norges kolonitid, fra 1672 til 1917, åpner nye dører til norsk historie.

12.00
Lunsj

13.00
Marta Breen og Jenny Jordahl om sitt sakprosasamarbeid. Gjennom flere bøker har forfatter Breen og illustratør Jordahl løftet viktige temaer, og både gledet og provosert.Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Lignende arrangementer


The Johnny Cash Roadshow

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Kimen: Girlskate

Larvik skatehall
Les mer...

Gratis!

Kimen: Ila Auto

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett