Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Torsdag 11. november
Biblioteket på Universitetet i Sørøst-Norge, campus Vestfold
kl. 14:00
Gratis!

Varighet:
ca 45 min uten pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Kimen: Kunnskap til lunsj

Festivalforfatter Gro Dahle er en svært produktiv og allsidig forfatter. Hun er uredd når det gjelder å behandle vanskelige og tabubelagte emner som sinne og andre krevende følelser, barns forhold til pornografi og hvordan barn kan oppleve en skilsmisse som en form for krig. Noen av Dahles bøker som Krigen, Sinna Mann og Søster har blitt til egne teaterproduksjoner. Det er teaterproduksjonene og tilblivelsen av disse som blir tema denne formiddagen, der du møter Gro Dahle i samtale med Simone Thiis.

Thiis produserer scenekunst og tekster hovedsakelig for barn og unge, men også for voksne. Hun er utdannet skuespiller og regissør, og har også tatt forfatterutdanning ved Norsk barnebokinstitutt.

Arrangementet er i samarbeid med biblioteket på Universitetet i Sørøst-Norge, campus Vestfold.Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Lignende arrangementer


The Johnny Cash Roadshow

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Kimen: Girlskate

Larvik skatehall
Les mer...

Gratis!

Kimen: Ila Auto

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett