Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Søndag 14. november
Bølgen 3, nummerert
kl. 15:00
Gratis!

Varighet:
Ca 60 min uten pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Kimen: Jakten på livets lys

Maria Kjos Fonn ble nominert til Tarjei Vesaas’ debutantpris og mottok Aschehougs debutantstipend for novellesamlingen Dette har jeg aldri fortalt til noen i 2014. Romanen Kinderwhore kom ut høsten 2018. Den fikk strålende kritikker, er oversatt til flere språk og ble blant annet nominert til Brageprisen og P2-lytternes romanpris. I fjor utkom den kritikerroste romanen Heroin chic hvor vi får høre om både spiseforstyrrelser, dop og en tilsynelatende helt normal oppvekst via hovedpersonen Elise.

I år debuterte Elisabeth Thorsen med romanen Komposisjoner av lys. Romanen følger en teolog og hennes familie et år under pandemien. Boka gir fragmentariske gløtt inn i tankeverdenen til en prest som tviler, et menneske som mangler tro på seg selv og egne evner til omsorg. Forfatterne møter sokneprest Carl-Ove Fæster til en samtale om litteratur, livet, jakten på lyset og troen på en bedre tilværelse.

Hent gratis-billett her.Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Lignende arrangementer


The Johnny Cash Roadshow

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Kimen: Girlskate

Larvik skatehall
Les mer...

Gratis!

Kimen: Ila Auto

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett