Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Fredag 12. november
Blåboksen
kl. 12:00
Gratis!

Varighet:
Ca 60 min uten pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Kimen: Det grådige hjertet

Lars Vik er skuespiller og dramatiker, men er også Bjørg Viks sønn. I flere år har han arbeidet med biografien om morens liv og forfatterskap som ble utgitt i høst. Få norske forfattere har satt preg på sitt samfunn i samme grad som Bjørg Vik. Gjennom elleve novellesamlinger og fem romaner, i tillegg til en lang rekke skuespill, tematiserte hun kvinners liv som ingen andre.

I en varm skildring av sin mor leverer Lars Vik et ærlig og nært portrett av forfatteren, samfunnsaktøren og privatmennesket Bjørg Vik, bygget på hennes dagbøker, brev og utallige samtaler med de som omga henne. I spennet mellom liv og diktning trer det frem et menneske av uvanlig format, med store ambisjoner og stort gjennomslag. Men den viser også suksessens pris.

Lars tegner et helt og nært bilde av en elsket forfatter, en engasjert feminist, og en sammensatt mor.

Hent gratis-billett her.Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Lignende arrangementer


The Johnny Cash Roadshow

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Kimen: Girlskate

Larvik skatehall
Les mer...

Gratis!

Kimen: Ila Auto

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett