Kjøp billett

Søndag 24. februar
Bølgen 3
kl. 19:00
440.00kr

Varighet:
2t.30min. inkl. pause

Arrangør:
Atikko Norway

Anbefales hvis du liker:
foredrag

Joshua French – Dømt til døden

Dette er Joshuas personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning.

Livet i fengslene i Kongo er en saga av utrolige personlige historier med fengselsopprør, fluktforsøk, drap og tortur, masseslagsmål og uutholdelige forhold uten strøm og mat i ukesvis, samt sykdom og lidelse. Det er også unike historier om sterke vennskap som utviklet seg i fangenskapet.

”Kongo saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerene som har skjedd i moderne norsk historie, med stadige vendinger og dramatikk. Det er en historie om overlevelse og motgang under ekstreme forhold og hva som gjør at mennesket overlever selv i de mest håpløse situasjoner.

Joshua overlevde åtte år i fengsel i Kongo, fire dødsstraffer, en livstidsdom, et erstatningskrav på nesten en halv milliard kroner og flere fluktforsøk. I 2017 kom Joshua hjem til Norge og lever i dag som en fri mann.

I foredraget deler han sin historie og sine erfaringer om krisehåndtering og motivasjon og om menneskets overlevelse i et av verdens farligste land. Joshua tar deg med på en utrolig spennende reise i sitt foredrag. Gripende og rystende på en gang.

Foredraget er flyttet fra Storsalen til Bølgen Kino, sal 3.

Lignende arrangementer


Kostholdskonferansen 2019 – Mat som medisin

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ølsmaking med Nøgne Ø

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Samuel Massie og Bestefar

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett