Kjøp billett

Torsdag 27. desember
Sanden Scene
kl. 20:00
200.00kr

Arrangør:
Kjeld-Willy Hansen/Stabilt sideleie

Anbefales hvis du liker:
fest, jam, lokale band

Jam i stabilt juleleie

Torsdag 27.desember 2018 er det du duket for jam i stabilt juleleie på Sanden scene for sjeler som for lengst har passert middagshøyden og dalt dyktig ned i skjul. Vi snakker om og gammeldags julejam med dansbare toner, senkede gitarskuldre, tilbakelente ambisjoner og åpen mikk for folk med sterke og mindre sterke uttrykksbehov.

Et forsøk på Munken for to år siden resulterte i fullstappet foajé, men denne gangen tar vi bølgen der bølgen bør tas. Pt. er tre band klare, men det kan fort dukke opp flere. Og mikrofonen er åpen og venter på alt fra visesang til jodling, rapp og diktresitasjon. Alt er mulig i denne beste av alle mulige verdener.

Men arrangørene må ha en slags orden, så gi beskjed god tid i forveien om du ønsker å bidra. Kanskje blir det en quiz, kanskje idolkonkurranse for geriatriske. Who knows. Det vi vet er at følgende band så langt har tilsagt sitt nærvær:

STABILT SIDELEIE
Kjeld-Willy Hansen (vokal og gitar), Vicky Maria Hvidsten (vokal), Eric Trøim (gitar, vokal), Tor Arne Hansen (bass) og Ole Jørn Johanssen (trommer).

AMBER HAZE
Lars Andre Tokheim (vokal og gitar), Bjørn Gjemmestad (bass, tangenter og vokal), Ole Jørn Johanssen (trommer), Eric Trøim (gitar og vokal).

DET UKJENTE
Det Ukjente er et band som opprinnelig ble satt sammen til teateroppsetningen om Ulabrand på Munken i 2015. Oppsetningen var en musikal og hadde fremføring i 2015 og 2016. Musikerene trivdes så godt sammen at de valgte å spille videre med et annet musikalsk program og fungerte en stund som Munkens husband. Bandets repertoar er alt fra Hellbillies til U2, Springsteen og Bergen Bluesband. Her er det musikk som svinger og fenger de fleste aldersgrupper

Bandet består av følgende: Kent A Jensen – Vokal, Kjell Aronssen – Bass, Geir Thorstensen – Trommer, Eric Trøim – Sologitar, Jørn T Haugen – Kompgitar, Olav Lilleeng – Brett/Keyboard


Dørene åpner kl. 19, og første band går på scenen ca. kl. 20. Bandene tar sikte på å spille en halvtime til tre kvarter hver, forhåpentligvis med innsmett av andre som ønsker å levere en låt eller to, cover eller eget materiale.

Lignende arrangementer


Christmas with Nordic Tenors

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Årets julekonsert: JOHNNY LOGAN – HANNE KROGH – THOMAS RUUD

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Desemberstemninger 2018

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett