Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Mandag 9. november
Storsalen
kl. 21:00
Pris fra 350,- til 390,-

Varighet:
ca 90min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Ingvard Wilhelmsen // EKSTRAFORESTILLING!

Forestillingen som skulle vært avholdt/ vist 12.05. kl. 21.00, er nå flyttet til 09.11. kl. 21.00.
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene forestilling. Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende mulighet for refusjon.

Livet er et usikkert prosjekt

Wilhelmsen har holdt foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges beste foredragsholdere. Med en humoristisk formidlingsevne og glimt i øyet utfordrer han våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død, oss selv og andre. Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med. Wilhelmsens foredrag og praksis har endret flere liv som tidligere har vært sterkt preget av angst, stress og bekymringer.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 24 år drevet en liten Hypokonderklinikk i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Lignende arrangementer


Hvorfor det? Trond Viggo og Kristopher Schau

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ingvard Wilhelmsen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ila Auto

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett