Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Søndag 31. oktober
Storsalen
kl. 16:00
Pris ,-

Varighet:
80min u pause

Arrangør:
Janitsjaringen i Larvik

Anbefales hvis du liker:
korps, messinginstrumenter

I samspill med The Brazz Brothers

Janitsjarringen i Larvik inviterer sammen med alle skolekorpsene i kommunen og Larvik Kulturskole, til en feiende flott konsert. Konserten er avslutning på et fellesseminar i regi av The Brazz Brothers og inngår i Larvik bys 350 års jubileumsfeiring.

Priser:
Barn under 12 år: Gratis! // Ordinær pris: 220,- // Barn 12-16: 80,-

På scenen står The Brazz Brothers sammen med alle skolekorpsene i byen. Det blir en musikalsk fest for barn og unge i aldersgruppen 8 -20 år.

The Brazz Brothers kommer fra Langevåg på Sula, ut mot havet på nordvestlandet. Gruppa består av to brødrepar på messinginstrumenter og en sunnmøring på trommer.

Alle musikerne i The Brazz Brothers er attraktive lærere og foredragsholdere og gruppen holder workshops i forbindelse med turneer og konserter verden over; New York, Hongkong og Tanzania. Som resultat av ensemblets mangeårige utøvende virksomhet har musikerne utviklet en undervisningsmetode som bygger på selve «ur-metoden» innen musikkpedagogikken: Overføring av musikk via øret, – eller gehørspill.

Metoden legger vekt på at eleven i læringsøyeblikket tar i bruk hele sanseapparat: Lytte, føle, bevege og se. Melodi og rytme, artikulasjon og dynamikk utformes ved aktiv lytting på helhet og detaljer for å frigjøre den energi og lekenhet musikken trenger for å kunne formidles til andre. I tillegg bringer musikerne inn et ekstra fokus på improvisasjon og rytme. Metodikken har skapt stor interesse i pedagogiske forum både nasjonalt og internasjonalt.

Dette blir en stor opplevelse for mange små og store musikere og alle dere som kommer for å oppleve noen helt spesielt.

Arrangementet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Maria Mena

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett