Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Fredag 22. oktober
Storsalen
kl. 20:00
Pris fra 250,- til 295,-

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
hvorfor det?, schau, trond-viggo

Hvorfor det? Trond Viggo og Linn Skåber

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Trond-Viggos show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. Men konseptet er såre enkelt:

Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt innledende standup og introduserer så sin gjest Linn Skåber. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst. Showet har forlengst blitt tv-programmer – både i 2008, 2009, 2017 og 2018 gikk en serie programmer på NRK1, med begeistret omtale og særdeles gode seertall.

”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe», sier Trond-Viggo, og fortsetter: ”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til Bølgen i oktober.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum! For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd.

Aldersgrense 18 år. Vergeskjema tillatt.

PS.
Unummererte sitteplasser foran scenen. Det er også åpnet opp for salg oppe på amfi. Velg i kjøpsprossessen.


Forestillingen som skulle vært avholdt 15.01. kl. 20.00, er nå flyttet til 22.10 kl. 20.00
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene forestilling. Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende mulighet for refusjon. Følg med på bolgenkulturhus.no/info/


Lignende arrangementer


Store gutter gråter ikke – Ørjan Burøe

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Cirkus Blunck

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Små hager v/Claus Dalby

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett