Kjøp billett

Fredag 8. mars
Storsalen
kl. 19:00
245.00 - 295.00 kr

Varighet:
90min. uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
humor, tore sagen, trond-viggo

Hvorfor det…? med Trond Viggo og Tore Sagen

Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter?
Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt, men ikke fra rumpa når du promper?
Og selvfølgelig: Hva er meningen med livet?

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Torgersens show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. For hovedpersonene selv, derimot, er Hvorfor det? en opptur av dimensjoner. Konseptet er såre enkelt:

Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom standup og introduserer så sin gjest for kvelden. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst.

Showet har forlengst blitt tv-programmer – både i 2008, 2009, 2017 og 2018 gikk en serie programmer på NRK1, med begeistret omtale og særdeles gode seertall. Og kanskje skal det produserer nye programmer!

Fredag 8. mars er det for første gang mulig å oppleve moroa i Bølgen kulturhus!

”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe», sier Trond-Viggo, og fortsetter: ”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal,teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å komme til Bølgen i mars.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Trond Viggo tar med seg Tore Sagen som gjest denne kvelden!

Unummererte sitteplasser ved bord på flatt gulv i storsalen. Anbefalt oppmøte 1 time før forestillingen starter. Åpen bar i Storsalen. Dører åpner 1 time før.

Nå kun plasser ledig på øvre seksjon, sitteplasser unummerert i amfi.
18-års aldersgrense.

Lignende arrangementer


Halve Norges Golden

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pernille Sørensen – Kultur

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Sven Nordin: Bestefar!

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett