Kjøp billett

Onsdag 6. november
Storsalen
kl. 20:00
Pris fra 480,- til 520,-

Varighet:
ca. 1,5 time

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Highasakite

LANDETS MEST HYLLEDE BAND ER ENDELIG TILBAKE PÅ KLUBBTURNÉ!

Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”

Slik oppsummerte iTromso.no konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte turné. Bl.a gjestet bandet for andre gang et utsolgt fullskala Oslo Spektrum, noe få andre band får til.

I februar slapp bandet albumet Uranium Heart, nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som vanlig fra denne kanten ble flere låter umiddelbare radiofavoritter, bl.a har tittellåta hatt tung rotasjon i hele år, mens singelen Elastic State Of Mind var nummer én på norsk radio flere uker høsten 2018.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Uranium Heart-turneen har tatt bandet rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og nå er det endelig tid for å besøke flere norske byer! Highasakite gleder seg til å møte publikummet sitt igjen med helt nytt materiale og med en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon.

OBS! 18 års aldersgrense, eller med verge!
Sitteplasser i amfi i topp, ståplasser foran scenen.

_Q0A7378 _Q0A7236 _Q0A6594 _Q0A3507 _Q0A3339 _Q0A1637
<
>

Tapastallerken!

Vi serverer deilig tapastallerken og drikke før forestilling!
Maten er klar 1.5 time før forestilling, kom til reservert bord med god mat og drikke. Vi gleder oss til å ta dere imot på Sanden!
Tapastallerken inneholder krydderpølse, spekeskinke, choritzo, focaccia, oliven, aioli, laksewraps, fetaost, marinerte reker og syltet løk. Du kan også velge å kjøpe tapas med mineralvann eller øl, vin, prosecco. Kaffe inkludert!

Bestilles i kjøpsprosessen.

PS. Forhåndssalget stopper 3 dager før forestilling.

Allerede kjøpt billett? Bestill tapastallerken her!


 

Lignende arrangementer


Magnus Grønneberg

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Teater Ibsen: Min venn fascisten

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Jul i Blåfjell

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett