Kjøp billett

Lørdag 7. mars
Storsalen
kl. 10:00
Pris 795,-

Varighet:
7t inkl pauser

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
foredrag, gode samtaler, helhetlig helse, inspirasjon, messetilbud, minglig, motivasjon

Helsekonferansen 2020

– God helse og overskudd i hverdagen

Lørdag 7. mars arrangeres Helsekonferansen 2020 på Bølgen Kulturhus.

Årets tema er God helse og overskudd i hverdagen.  Vi har invitert fem anerkjente foredragsholdere som vil gi deg faglig påfyll og inspirasjon!

I pausene mellom foredragene kan du oppleve vårt spennende messeområde. Her kan du slå av en hyggelig og inspirerende prat med en rekke ulike aktører.

Vi håper at dagen i sin helhet gir deg en dypere forståelse av sammenhengen samt synergieffekter og balanse mellom mat, trening og livsstil.

Prisen kr. 795,- inkluderer også:

  • Goodie-bag, verdi minst kr. 1200,-
  • Kaffe/te/isvann + frukt hele dagen
  • God og sunn lunsjbuffet

 

Kl. 09.00 – 10.00
Messeområde åpner, salg av relaterte produkter og mye inspirasjon.

Kl. 10.00 – 16.30
Program med inspirerende foredragsholdere!

Kl. 16.30 – 17.00
Messeområdet åpent

 

 

Foredragsholderne:


Sara Lossius

Lager Ingefær podcast, er mental trener, forfatter og foredragsholder. Årets kloke og engasjerende konferansier vil lede oss gjennom dagen og komme med inspirerende påfyll om hvordan du får overskudd i hverdagen.


Audun Myskja

Den anerkjente legen, forfatteren og musikeren vil snakke om relasjoner og livskvalitet i hverdagen. Hans foredrag gir deg inspirasjon til å hente ut dine ressurser samt gir deg verktøy til mestring og samspill.


Cecilie Ystenes

Partner og mental trener hos RAW Trening, forfatter og foredragsholder. Cecilie deler konkrete mentale teknikker og «verktøy». Hun gir deg det du trenger for å lettere håndtere mentale og emosjonelle utfordringer som hverdagen kan by på.


Børge Fagerli

Gründer av MyRevolution der han er i dag er Produktsjef, kostholds- og treningsekspert, foreleser, forfatter og mentor for folk fra både idrett, næringsliv og den helt vanlige mann og kvinne som bare vil få det beste ut av seg selv. Den kjente mentor –og coachen har 20 års erfaring fra treningsbransjen.
Han vil fokusere på synergieffekter og balanse mellom mat, trening og livsstil.


Ingebjørg Vesaas

Yoga og meditasjonslærer, tidligere profesjonell danser, eier og daglig leder av Yogaloftet i Larvik. Ingebjørg brenner for å gjøre yogateknikker tilgjengelig for folk flest. Gjennom dagen inspirerer hun med sin lekne og entusiastiske tilnærming til bevegelse. Hun gir deg enkle, og likevel utfordrende øvelser du kan gjennomføre hjemme i stua.


 

Lignende arrangementer


Larvik Guitar Festival 2020

Storsalen, unummerert
Les mer...

Kjøp billett

Vinsmaking med Sigurd Wongraven

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Kreft - kan man gjøre noe selv?

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett