Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Onsdag 17. februar
Storsalen
kl. 19:00
Pris 580,-

Arrangør:
Stageway & 929 Produksjon

Anbefales hvis du liker:
akustisk, elektrisk, hellbillies, rock

Hellbillies – 30 år på vegen

Kjære publikum,
På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette ser Hellbillies seg nødt til å flytte konserten som skulle funnet sted onsdag 9. september på Bølgen.

Bandet har heldigvis funnet nye dato til neste år: Onsdag 17. februar 2021 på Bølgen i Storsalen

Velkommen da!

Billetter kjøpt til konserten høsten 2020 er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter. Hvis du likevel ikke har mulighet til å delta på ny dato kan billettene refunderes innen 28. september 2020. Ta kontakt med Bølgen på billett@bolgenkulturhus.no for refusjon.

 


Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

I løpet av vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Aldersgrenser
Sittekonserter Storsal: fri aldersgrense.

Lignende arrangementer


Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ila Auto

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett