Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Onsdag 30. september
Sanden Scene
kl. 20:00
Pris fra 150,- til 230,-

Varighet:
1t 45min inkl pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
ecm, jazz, topp kvalitet

Hans Mathisen Band – Moving Forward

Hans Mathisen tar med seg et internasjonalt stjernelag til denne konserten på Bølgen onsdag 30. september. I 2019 ga Mathisen ut albumet Moving Forward og materialet på denne konserten er hentet stort sett fra denne platen. Mathisen fikk Spellemannprisen for sitt første jazzalbum og Moving Forward er album nummer 5. Platen har fått strålende kritikker og bandet er plukket fra øverste hylle.

Medvirkende:

  • Hans Mathisen – gitarer, er kjent som komponist og gitarist med en stor poetisk melodisk sans, og miksen mellom det europeiske stillfarne uttrykket og den amerikanske energien gir ham et særegen og vakker gitarstil.
  • Bendik Hofseth – saksofon, er vel kjent for de fleste. Han har både en stor karriere med egne utgivelser og med det amerikanske bandet Steps Ahead. Hofseth har med sin umiskjennelige tone etablert seg som en av de mest toneangivende saksofonistene i Europa i dag.
  • Jason Rebello – piano, er en av verdens fineste pianister, han har blant annet vært fast i bandene til Sting, Wayne Shorter og Jeff Beck. Han har også gitt ut flere egne album.
  • Per Mathisen – bass, er en av de aller mest kjente norske bassister i Europa. Han turnerer med Mike Stern, Ulf Wakenius, Alex Acuna og Gary Husband for å nevne noen.
  • Per Oddvar Johansen – trommer, er mest kjent for samarbeidet med Trygve Seim på ECM innspillinger og turneer over hele verden. Han spiller også i Helge Lien trio. Han er ansett som en arvtager til Jon Christensens nordiske jazzstil. 

Aldergrense 18 år eller verge.


Konserten som skulle vært avholdt 02.05. kl. 20.00, er nå flyttet til 30.09. kl. 20.00.
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene konsert.
Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende mulighet for refusjon.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett