Kjøp billett

Mandag 4. mars

kl. 17:30
50.00 - 100.00 kr

9 forestillinger
25. feb - 29. apr


Varighet:
Fra 1730 til 2100

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Grendehuset – Middag for en hundrings // foredrag // lag & foreninger // spilling // film

Grendehuset er Larviks nye sted for å henge ut med alle folk i alle aldre. Hver mandag kan man oppleve spennende foredrag, spille spill, bli kjent med Larviks mest spennende lag og foreninger, se film og spise god mat for en hundrings rundt langbordet. Mandag har rett og slett blitt ukas beste dag. 

Les om hva kveldene inneholder nederst på siden! Programmet for hver kveld oppdateres fortløpende på denne siden. PS. Vi setter stor pris på forhåndskjøp av billetter slik at vi vet hvor mye mat vi skal lage.

Tema februar: «Larvik Romstasjon»

4. februar – «Apollo 11 – 50 år » – Ivar Johansen, Norsk Astronautisk Forening
11. februar: «Vår Stjernehimmel» – Foredrag ved foreningen Deep Sky Exploration
18. februar: «Portrettet: Erik Tandberg»
25. februar: TBA

 

Tema mars: «Valgfag»

4. mars – TBA
11. mars – TBA
18. mars – TBA
25. mars – TBA

 

Tema april: «Et Larvikslandskap i endring»

1. april – TBA
8. april – TBA
15. april – TBA
29. april – TBA

 


 

Tema-måneder
Hver måned denne våren har vi muligheten til å bli godt kjent med de tre fagfeltene som i gamledager utgjorde O-Fag. Naturvitenskap, samfunnsfag og miljø. Hvis man deltar på 3 av 4 kvelder innenfor et tema får man en helt egen knapp til å henge på brystet, og en gratisbillett til enten Barnebølgen eller Nye Bølger.

Vi kaller dem: Astronaut-knappen, Borgermester-knappen eller Klimaforsker-knappen.

Foredragene koster 50,- og kjøper man matbillett til en hundrings så er foredraget med på kjøpet. Barn betaler kun 50,- og får mat og foredrag for den prisen!

Fellesmiddag
Hver mandag starter vi med god mat som er utenfor den vante Sanden-menyen. Vi sitter ved langbord, og dagens rett serveres på fat, som vi deler med hverandre. Det betyr at du kanskje må be sidemannen om å rekke deg brødet, eller kanskje være oppmerksom på, om alle ved bordet har fått alt de måtte ønske seg. Det vil være noen ledige tallerkener hver mandag, men for å være helt sikker på å få plass, anbefales det å kjøpe matbillett minst et døgn i forveien, så kjøkkenet får kjøpt inn nok gode råvarer.

Forenings-show
Larvik har et mangfold av lag og foreninger som de færreste i byen vet om. Hver uke får en håndfull av disse mulighet til å vise seg frem, og vi får alle prøve ut litt og utforske hva det er deres lidenskap går ut på. Denne delen av kvelden håper vi blir et fantastisk deilig kaos, og er du med i et lag eller en forening som du synes flere bør oppdage, ja så håper vi at du kontakter oss ved å sende en mail til grendehuset@bolgenkulturhus.no

Gratis film
Hvis du ennå har lyst til å være med på mer, så avslutter vi kvelden med en skikkelig god film. Dette vil være opplevelser som i hovedsak vil bli vist i Blåboksen, og vil ha noe med temamåneden vi er inne i å gjøre. Denne filmen blir vist i samråd med Matinéklubben på Bølgen.

Støttet av

Forestillingsdager

Lignende arrangementer


Blicher Hemmer Gadd

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Bukkene Bruse lager rumpebrann

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Helt hekta!

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett