Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Refusjonsgaranti:
Pengene tilbake ved avlysning
eller hvis ny dato ikke passer. 
Les mer

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Tirsdag 9. november
Storsalen
kl. 21:00
Pris 550,-

Varighet:
85min uten pause

Arrangør:
Trond & Trond as

Anbefales hvis du liker:
hyllest, Jahn Teigen

Gratulerer med Jahn

Kjære publikum

Forestillingen «Gratulerer med Jahn» som skulle vært vist 13.01 kl. 18.30 og kl. 21.00, er blitt flyttet til 09. november 2021. Du vil automatisk blir flyttet over til ny dato, og nye billetter blir tilsendt i god tid før forestilling.

Ønsker du refusjon?

Da må du kontakte oss innen søndag 7. mars og be om dette. Kontakt oss på: billett@bolgenkulturhus.no // i FB chat, eller telefon: 33 17 24 00

Det har dessverre vært gjort flere bytter og endringer underveis med denne forestillingen. Det er svært beklagelig, men Bølgen må til enhver tid følge de råd og forbud/påbud som pålegges oss. Vi takker for tålmodigheten og beklager de ulempene dette måtte medføre.

Har du spørsmål?
Kontakt oss gjerne på billett@bolgenkulturhus.no // i FB chat, eller telefon: 33 17 24 00. Følg med på våre nettsider for oppdatert informasjon: https://www.bolgenkulturhus.no/info/

Vennlig hilsen Bølgen Kulturhus


HELE NORGES JAHN TEIGEN ER 70 ÅR!

Suksessforestillingen ”Gratulerer med Jahn” ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Oseberg Kulturhus, Tønsberg.

Den kritikerroste forestillingen gjorde et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tok for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat. Alle har et forhold til Teigens låter, selv om ikke alle vet det!

Mil etter mil, Den vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist var bare noen av låtene som ble servert!

5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen.

Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Knut Anders Sørum og Thomas Felberg gjorde noen fantastiske og uforglemmelige tolkinger av låtene, og etter utallige forespørsler har vi endelig klart å få til en liten, eksklusiv vårturné, til utvalgte steder i Norge.

Stjernelaget får på turnéen et nytt medlem, den fabelaktige Gaute Ormåsen. Han tar over for Knut Anders Sørum, og gleder seg stort til å ta over stafettpinnen i denne storslåtte Teigen-hyllesten!

Bli med i det største allsang-koret som noen gang har vært i byen! Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere!

 

Lignende arrangementer


Cirkus Blunck

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Only Bones

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Bjarte Hjelmeland - JA!

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett