Kjøp billett

Tirsdag 18. desember
Storsalen
kl. 19:00
195.00 - 375.00 kr

Varighet:
Ca. 90min. uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
coaching, foredrag, mennesket

Foredrag: Svein Harald Røine – Modig, finn ditt hverdagsmot

Dette foredraget er dessverre avlyst!


Svein Harald Røines tidligere sjef beskrev han på følgende måte: «Vi ser en mann i dress, men på innsiden er det en gutt i kortbukser». Det var en slående beskrivelse som Røine har lært seg å like veldig godt. Andre kaller han for «Mr. Modig» fordi den røde tråden i alt han snakker om dreier seg om å være MODIG.

Kombinasjonen av livserfaring, nedturer og oppturer etter mange års ledererfaring i næringslivet, med nysgjerrigheten, pågangsmotet og lekenheten til en gutt i kortbukser, har bidratt til at han har kunnet hjelpe mange tusen mennesker på vei i sitt virke i AlltidPositiv.

Erfaringene fra Orkla, som bl.a. KAM i Lilleborg, Markedssjef i Stabburet, Salgsdirektør i Nidar, samt Marketingdirektør i Gilde Norge og som konserndirektør for Nordens største vinkonsern; Altia Corporation, har gitt Røine verdifull innsikt som han gledelig deler med sine kunder. Han er også utdannet siviløkonom fra Heriot-Watt University i Edinburgh.

Røine ønsker å være en inspirator og edutainer som trigger noe i hvert enkelt menneske han møter. Og inspirerer dem til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet. Røines erfaring er at frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre.

Lignende arrangementer


Riksteatret: Georgs magiske medisin

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Halve Norges Golden

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Blicher Hemmer Gadd

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett