Kjøp billett

Mandag 9. september
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 395,- til 545,-

Varighet:
2 x 45 min pluss pause 15min

Arrangør:
Atikko Norway

Anbefales hvis du liker:
Kjærlighet, psykologi, Samliv, Terapi

Foredrag med Sissel Gran // Kjærlighetens Psykologi

Hva er egentlig kjærlighet? Og kan vi få den til å vare?
Sissel Gran er en av Norges mest profilerte og anerkjente psykologer som nå holder foredrag om nøklene til det slitesterke parforholdet og alle de utfordringene som følger med. Hvordan skal vi takle følelser, ulikheter og krangler?

Vi har hatt lang tid på oss til å studere kjærligheten, men det er allikevel en hardnakket tendens til å fornekte fenomenets begripelighet. Det er liksom bare i kunsten at kjærlighetens mysterium kan beskrives og forstås. Å vitenskapeliggjøre kjærligheten anses å være et umulig prosjekt. Men kjærlighetens grunnelement er verken mystisk eller ubegripelig, sier Gran.

Etter å ha sett kjærlighetsdramaet utfolde seg på sitt kontor i år etter år, har Sissel Gran fått et godt tak på underteksten i den følelsesprosessen som styrer et parforhold: Hvorfor gjør vi ofte det det motsatte av hva vi burde? Hvorfor skjeller vi ut den vi er glad i? Hvorfor kan vi komme til å rope at vi hater partneren når vi slett ikke gjør det? Hvorfor trekker vi oss unna og er avvisende når det eneste fornuftige er å snu seg mot den vi elsker og si unnskyld?

Hvorfor er kjærlighet så vanskelig? Finnes det nøkler, løsninger, kan de «vellykkede» parene dele noen hemmeligheter med oss? Sissel Gran kan by på noen gode svar.


Sissel Gran er psykologspesialist og har vært terapeut siden 1979. Hun har mange års erfaring fra psykisk helsevern og har drevet egen suksessfull privatpraksis siden 1997. Gran brenner for psykologiske folkeopplysning og har vært avisskribent siden 1993. Nå skriver hun i VG Helg og i Morgenbladet. Hun er i tillegg foredragsholder, forfatter og var en av programlederne for den populære podcasten “Kjærlighetspodden”.

Lignende arrangementer


Riksteatret: Jungelboken

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Henning Kvitnes og Poul Krebs

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Wilmershow – Jakten på superkraften

Storsalen, unummerert
Les mer...

Kjøp billett