Kjøp billett

Fredag 21. juni
Galleri Bølgen
kl. 15:00
Pris fra 300,- til 670,-

Varighet:
Fra kl 15 - 20

Arrangør:
Nilles Yoga og Meditasjon

Anbefales hvis du liker:
helse, kurs, mennesket, yoga

FN’s Internasjonale Yogadag 2019 – Med hjerte for yoga og forsoning med livet

Midt blant kunsten til Carl Nesjar i Kulturhuset Bølgens vakre kunstgalleri i Larvik feirer vi FNs internasjonale yoga dag fredag 21. juni fra kl. 15- 20. Det blir yogaklasser og foredrag med en av Norges mest ettertraktede forfatter og foredragsholder Marit Figenschou. FNs generalforsamling anerkjenner at Yoga fremmer helse og livskvalitet. Bølgen kulturhus, Larvik kunstforening og Nillesyogaogmeditasjon inviterer til å feire den internasjonale yoga dagen sammen med dere. Årets tema er Med hjertet for yoga og forsoning med livet. Vi feirer årets internasjonale yoga dag med både yogaklasser og foredrag.


Program

1500-1520
Registrering

1530-1645
Innføring i Ashtanga yoga. Dorthe Huse gir en yogaklasse med en innføring til Ashtanga yoga med dens verdier og grunnprinsipper.

1700-1815
Hatha yoga. Pernille R. Holmene gir en klassisk yogaklasse som binder hjerte, kropp og sinn sammen gjennom kvalitetspust, øvelser, avspenning og meditasjon

1900-2000
Foredrag; «Omstart – forsoning og frigjøring». Marit Figenschou vil i foredraget dele fra sin nye bok «Omstart – forsoning og frigjøring». Dette er en selvopplevd historie om det virkelige livet, kampene og gledene. Om presset til å mestre, om å se bra ut og om å levere. Om stress og urealistiske forventinger. Temaet i foredraget er emosjonell mestring. Det vil være mulig å kjøpe boka til redusert pris etter foredraget.


Dorthe Huse er kvalifisert Ashtanga Yoga instruktør, og har sin utdannelse fra TAYSP (Traditional Ashtanga Yoga Shala Phuket) (Sharat) og ved Alexander Medin (Pattabhi Jois). Hun har hatt dedikert egenpraksis av yoga over flere år. Dorthe er utdannet lege, og er opptatt av helse i et bredt perspektiv.

Marit Figenschou er forfatter og driver bloggen heltsykt.no. Siden forfatterdebuten har Marit holdt utallige foredrag og workshops om psykisk helse. Hun har snakket for helsearbeidere, pasientgrupper, privat næringsliv, organisasjoner, helseforetak og departementer om egenrehabilitering, og hvordan man kan finne mening i det meningsløse når grunnmuren i livet faller ut. Marit har også skrevet en rekke kronikker og innlegg om aktuelle helsepolitiske problemstillinger i norsk presse, blant annet i Dagsavisen, Dagens Medisin og NRK Ytring, samt med sitt eget program i NRK-serien Sommer i P2. Les mer om henne på heltsykt.no

Pernille Renate Holmene har sin yogautdannelse fra Himalayan Institute i USA, og er medlem av Yoga Alliansen. Hun underviser i Hatha yoga, hvor meditasjon er en vesentlig integrert del av praksisen. Pernille har hele sin yrkeskarriere vært opptatt av forbindelsen mellom pust, kropp og sinn enten det er i yoga, dans, teater, kommunikasjon eller i ledelse. I denne yogaklassen vil hun vie oppmerksomheten deres gjennom enkle yogaøvelser til relasjonen mellom hjerte-senteret, pust, kropp og sinn, og hun avslutter klassen med avspenning og meditasjon. Pernille etablerte Stiftelsen Studio Nille, Larvik danse -og ballettskole i 1982. Til daglig jobber hun med teater og dans.

Lignende arrangementer


Lars Monsen – Mitt liv

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Foredrag med Sissel Gran // Kjærlighetens Psykologi

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Liv

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett