Kjøp billett

Torsdag 30. august
Blåboksen
kl. 21:00
225.00 - 275.00 kr

Varighet:
Ca 2t. inkl pause

Arrangør:
Larvik Vinylklubb

Anbefales hvis du liker:
jazz, pop, vokal

Ellen Andrea Wang – Larvik Vinylklubb

Norges kontrabassgudinne inntar Bølgen og lar vokal og bass bli fulgt av keys og trommer inn i et forheksende musikalsk terreng.

Det varsles musikalsk sjangerskredfare med både jazz, pop, jazzpop, popjazz, «feelgood», «good feelings», dansbart, helt bart, hardt, rått, sart og sublimt.

Det er ikke uten grunn at Ellen Andrea Wang i 2016 ble utropt til en av jazzverdenens mest interessante unge kvinnelig musikere av The Guardian. Gjennom Pixel, egne solo-prosjekter, turnévirksomhet med Manu Katché, konserter med Sting og Marilyn Mazur og nå sist med GURLS viser hun en musikalsk appetitt og tilstedeværelse som gjør hver konsert til en uunnværlig opplevelse.

Audun Vinger (DN) beskriver hennes utgivelse «Blank Out» fra 2017 som om hun har funnet en egen gutsy tone i samarbeid med kontrabassen som hun er alene om. Han konkluderer: «Det er liksom det samme oppsettet med strenger, hals og kasse, likevel klarer man lage lyder som ingen andre bare ved hjelp av fingertupper, stil og personlighet. Man får tilbake troen på livet av sånt.»

Rund av august med musikk for hjertet, hodet, kroppen og hele sanseregisteret!

Ellen Andrea Wang – bass, vokal
Andreas Ulvo – keys
Erland Dahlen – trommer

Lignende arrangementer


Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Christmas with Nordic Tenors

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

MGPjr Juleturne 2018

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett