Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Refusjonsgaranti:
Pengene tilbake ved avlysning
eller hvis ny dato ikke passer. 
Les mer

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Lørdag 11. september
Storsalen
kl. 19:00
Pris 300,-

Varighet:
2t30min ink pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Trond Aarstad Jr.

Anbefales hvis du liker:
jazz, musikk som favner mange sjangre, norsk musikk, samtaler om livet

"Ellen Andrea & Trond" - musikken og livet til Ellen Andrea Wang

Velkommen til et musikalsk livsdypp med Ellen Andrea Wang – og med Trond Aarstad Jr. som livsguide.

Ellen Andrea Wang har i løpet av få år blitt en av jazzens fremste navn i Norge – både som musiker og komponist. Hun har skapt et umiskjennelig lydbilde, hvor hennes kontrabass eller stemmen kan bære et stykke helt alene, eller hennes samspill med andre får et publikum til å ta helt av. Livet hennes har vært preget av musikk fra ende til annen.

Mange kritikere løftet fram utgivelsen «Closeness» fra 2020 som et av fjorårets høydepunkter i musikk-Norge, uansett sjanger. Albumet er inspirert av musikken til den amerikanske bassisten Charlie Haden. Sommeren 2021 skal Ellen Andrea Wang være AIR – «Artist in Residence» på Moldejazz, en av de mest prestisjefylte oppgaver en musiker kan få. Kun uker dette kommer hun til Larvik.

Vi har allerede fått høre henne på scenen i Ellen Andrea Wang trio, GURLS, Closeness, Pixel, samt i samarbeid med navn som Manu Katché og Sting.

Til Larvik kommer Ellen Andrea sammen med Andreas Ulvo (tangenter). Victoria Nasjonal jazzscene mener det er en begivenhet hver gang disse to er innom. Det blir i tillegg en musikalsk overraskelse!

Ellen Andrea Wang lar musikkbetegnelser ligge igjen utenfor konsertlokalet. Hennes kreativitet og spontanitet skaper både nære og heftige musikkopplevelser. Innta plassene: Vi slipper Ellen Andrea løs!

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Små hager v/Claus Dalby

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett