Kjøp billett

Lørdag 10. september
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 200,- til 375,-

Varighet:
Ca 75 min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Dimanche

Ta med familien og bli med inn i en fantastisk verden, med en herlig blanding av humor og alvor. Ved hjelp av ulike effekter fortelles historien om en ganske vanlig familiesøndag som ikke er så normal allikevel …

En gang i nær fremtid… Menneskeheten har ikke klart å tilpasse seg den nye økologiske virkeligheten. Det er offisielt slutten på verden slik vi kjenner den. I det lille huset deres skal en familie tilbringe søndagen sammen. Midt i det klimatiske kaoset prøver de ganske absurd å opprettholde familietradisjonene sine. Samtidig, et annet sted i verden, gjør tre dyrelivsreportere sitt beste for å dokumentere jordens siste levende art.

Mellom drømmeaktig fiksjon og faktavirkelighet maler Dimanche et vittig og ømt portrett av menneskeheten som er overvunnet av de ukontrollerbare naturkreftene, og observerer det absurde i å opprettholde fasaden midt i en økologisk kollaps.

Hva får du oppleve? Bli med inn i en fantastisk verden med miniatyrkjøretøy, humor, dukketeater, spenning, video, skuespill uten ord og genialt enkle fysiske gjenskapninger av filmspråk… og litt sånn «hvordan gjorde de det?».

Vi lover hele familien en stor opplevelse!

Passer fra 9 år.


Lignende arrangementer


Riksteatret: Detektivbyrå nr. 2

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Linda Eide har ei høne å plukka med Herborg Kråkevik

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pippi feirer jul

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett