Kjøp billett

Søndag 15. april
Storsalen
kl. 19:00
180.00 - 300.00 kr

Varighet:
60 min.

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
humor, stand-up, teater

Different Party

Knusktørr humor & herlige slapsticks!

Etter en måned på Edinburgh Fringe Festival og to uker på London International Mime Festival, kommer Different Party direkte fra forestillinger i Berlin for å glede publikum på Bølgen.

Forestill deg det mest ordinære stedet du kan tenke deg, kombinert med en verden av absurd fantasi. Det er dette de to komikerne Trygve Wakenshaw og Barnie Duncan fra New Zealand har skapt i deres nye show

«Different Party»
Fremadstormende Grareth Krubb og Dennis Chang får minuttene til å fly i det lille kontoret til Rucks Leather Interiors, hvor de tålmodig venter på telefonsamtalen som kanskje eller kanskje ikke gir dem noe å gjøre. Den kjipe arbeidsdagen fra 9-17 blir forvandlet til utrolig morsom slapstick-humor når disse komikerne entrer scenen. Dialogen er minimal, men det er rikelig med vitser i denne storslåtte feiringen av det banale.

Kulturhusleder Andreas Gilhuus på Bølgen Kulturhus så forestillingen på Fringe-festivalen i Edinburgh i sommer (verdens største festival for scenekunst), og elsket den tørre humoren og de herlige slapstickene. Så da var veien kort til å booke forestillingen slik at Bølgens publikum også skulle få oppleve dette.

Alder: 10 år (noe engelsk tale).

“Finely-honed silliness”
David Pollock, The Scotsman

«A howlingly funny, exquisitely performed hour of office-set slapstick from two of New Zealand’s most exciting comic talents”
– The Telegraph

 

Lignende arrangementer


Takes Two To Tango

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Dr. Bergland bryter taushetsplikten

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Tusvik & Tønne på oppdragelsesreise

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett