Gratis!

Larvik Kunstforening

Anbefales hvis du liker:
foto, kunst, maleri

BRUDD – The Beauty of Stoned Core Material – Gerd Borchgrevink // Åpning på Galleri Bølgen

Borchgrevink er utdannet ved Westerdals School of Communication i Oslo og har lang fartstid som fotograf, maler og grafisk designer. Hun har stilt ut i en rekke kunstforeninger og gallerier og hatt flere utsmykningsoppdrag. Deler av BRUDD-serien ble nominert til Cyan Folio av Henie Onstad kunstsenter og Fotogalleriet, stilt ut på NordicLight Photo Festival, Galleri A i Oslo og Asker Kunstforening i 2019. BRUDD-serien, som er en kjærlighetserklæring tiI Larvik, vises her i sin helhet. Bildene reiser deretter videre til Galleri Svalbard, Drøbak kunstforening, Galleri ER i Sandefjord, og Grimstad Kunstforening.

«Serien av Fine Art-fotografier avdekker 300 millioner år gamle larvikittforkastninger funnet dypt i gruvelandskap rundt Larvik i Vestfold. Bruddene er i konstant endring. Serien viser at eldre kultur- og industrihistorie kombinert med fotografisk kunstnerisk uttrykk er stedsdannende og gir ny bevissthet om sted, kunst og kulturhistorie. I mine tidligere fotografier og malerier har arbeidet kretset rundt skjæringspunktet abstraksjon og symboltyding. Når blir det abstrakte meningsfylt; når oppstår et språk tilskueren kan ta stilling til?»

Gerd Borchgrevink
BRUDD – The Beauty of Stoned Core Material
04. april til 03. mai

––––––––––––––