Kjøp billett

Tirsdag 12. november
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 85,- til 170,-

Varighet:
ca 90min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
musikal, poesi, teater

Brageteatret: Indigo englehår

Du er på festen før bygården skal rives, alle snakker i kjeften på deg. Alt er revet, alle danser, du synger og hyler og kliner og elsker og hater. Foreldrene dine skal skilles, du vet ikke hvem du er, du er gravid, du er kåt, mora di skal dø og verden går under i slow motion og alle driter i livet ditt. Hva faen skal du gjøre med det?

INDIGO ENGLEHÅR er som å bli dratt inn i en Spotify-liste. En musikal som blander teater, konsert, poesi og lys, fordi vi lever intenst akkurat nå og alle snart skal dø.

Fredrik Høyer er Norges fremste slampoet og en av Norges mest lovende dramatikere. Med flere suksesser både nasjonalt og internasjonalt er han også en av Drammens fremste kultureksporter. Peter Michelsen er kjent som gitarist i Donkeyboy. Sammen med regissør og teatersjef ved Brageteatret Nils Petter Mørland, har de utviklet en helt ny musikkteaterforestilling som turnerer høsten 2019.

Medvirkende: Ina Svenningdal, Mimmi Tamba, Ingrid Dissen, Veslemøy Mørkrid og Fabian Christensen
Dramatiker: Fredrik Høyer
Komponist: Peter Michelsen
Regi: Nils Petter Mørland
Produsent: Brageteatret
Foto: Anne Valeur

Om Brageteatet
Brageteatret er regionteater for Buskerud, og holder til på Union Scene i Drammen. Teatret har siden oppstarten i år 2000 produsert forestillinger for barn og unge, og har et spesielt fokus på denne målgruppen. Teatret har også ansvaret for scenekustinnholdet for grunnskolen i DKS-Buskerud. Som turneteater tilbyr Brageteatret forestillinger til hele befolkningen i fylket.

Aldersgrenser
Sittekonserter Storsal: fri aldersgrense.

Lignende arrangementer


Magnus Grønneberg

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Teater Ibsen: Min venn fascisten

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Jul i Blåfjell

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett