Kjøp billett

Torsdag 10. oktober
Storsalen
kl. 18:00
Pris 240,-

3 forestillinger
10. okt - 12. okt


Varighet:
ca 60min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
Bølgen!, gode minner, lokale helter

Bølgens jubileumsforestilling!

Vi feirer 10 år med eget kulturhus i Larvik! Hvor har de 10 åra blitt av? Det føles som om vi har hatt Bølgen bestandig!

Hva sitter vi igjen med etter det første tiåret? Hva har satt seg i veggene av opplevelser fra de som har tråkket inn og ut – og har fylt scenene og salene?

Blant kulturhusminnene finner vi Elin som står og ser på at feil trekk løftes, og at Steinwayflygelet er på vei opp i taket, – Lasse som får en veldig personlig musikalsk hilsen når han kommer på jobb på 60-årsdagen sin, – det er Abdi som får synge solo med Kongelige Norske Marines Musikkorps i Bølgens storsal, – Andreas som nå sitter med gåsehud hver gang han hører én spesiell sang som tar ham rett tilbake til en unik opplevelse blant publikummet i Bølgens storsal, og det er Magnus som på sin første kveld på jobb som kinomaskinist ser hundre små prinsesser løpe ut av kinosalen etter premieren på en ny Disneyfilm, og en fireåring slår armene rundt knærne hans og utbryter: «Takk for filmen!».

Opplevelsene er mange, ikke minst for oss som har hatt gleden av å være publikum på utallige forestillinger og filmer gjennom disse 10 årene.
Vi inviterer til en festkveld med noen høydepunkter fra 10 år med eget kulturhus. Disse kulturopplevelsene blir fargelagt av minner fra noen av dere som har sittet i salen og stått på scenen de siste ti årene, filmet av Kristian Bålsrød.

Husbandet består av:
Hallvard Nikolaisen
Andreas Oxholm
Liv Neslowe
Magnus Brekke Aalbu
Anders Gjønnes
Oliver James Hardaker
Markus Anskau

Forestillingsdager

Torsdag 10. okt
kl. 18:00

Pris 240,-

Fredag 11. okt
kl. 18:00

Pris 240,-

Lørdag 12. okt
kl. 15:00

Pris 240,-

Lignende arrangementer


Pernille Sørensen – Kultur

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

JanOve

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Henning Kvitnes og Poul Krebs

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett